Starity

2018-ban kerül a mozikba a Bűbáj folytatása

2016. október 10. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2007-ben mutatta be a Disney félig animált, félig élőszereplős alkotását, ami ugyan hatalmas sikernek örvendett, ám a stúdió hosszasan hezitált, hogy beruházzon-e egy második epizódra is.

hirdetés
2018-ban kerül a mozikba a Bűbáj folytatása
Fotó: Disney

Évek óta kérdés tárgyát képezte, hogy vajon lesz-e második része az Amy Adams és Patrick Dempsey főszereplésével készült Bűbájnak – ezt pedig még áprilisban sem lehetett biztosan tudni. Mostanra azonban kiderült, igenis készül folytatás Giselle, Robert, Edward és Nancy szerelmi történetéből, a Disney pedig már le is szerződtette Adam Shankman rendezőt, akinek olyan nagy sikerű alkotások köthetőek a nevéhez, mint a Gorilla bácsi (2005), a Hajlakk (2007), az Esti mesék (2008) és a Mindörökké rock (2012).

A tervezet szerint a forgatások jövő nyáron kezdődnek majd meg, a film pedig várhatóan 2018-ban kerül a mozikba. Vélhetően Amy és Patrick is visszatérnek a főszerepekben, de a stáb többi tagjának kilétéről egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Maga a történet tíz évvel az első rész befejezése után veszi fel a fonalat, középpontjában pedig Giselle dilemmája áll, ugyanis megkérdőjelezni látszik a „boldogan élnek, amíg meg nem halnak”-ról szőtt álmait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek