Starity

Vastag Tamással szakított a barátnője

2010. október 07. 19:07   |   Szerző: kira96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tamás testvérével, Csabával érkezett az X-Faktorba. Még mindketten bent vannak a versenyben, de Tomi most egy fontos személyt veszített el az életéből.

hirdetés
Vastag Tamással szakított a barátnője

A 18 éves veszprémi X-Faktor-versenyzőt nemrég ismerhette meg Magyarország, amikor testvérével jelentkeztek a tehetségkutató versenyre. Azóta a médiából sokat megtudhattunk róluk. TV-ben és újságokban is szerepeltek már, ám a magánéletüket alig ismerjük.

Vastag Tamás nemrég így nyilatkozott egy újságnak a szakításról: „Szakított velem a barátnőm. Egy nap híján egy évig jártunk – meséli szomorúan – Annak idején még ő biztatott, hogy jelentkezzek a versenybe, el is kísért az első válogatóra. A sikeremnek jobban örült, mint én. Nem jó most visszagondolni erre, mert ha hátranézek, nincs már ott senki...”

Reméljük, attól még továbbra is ugyanolyan jól tud teljesíteni az X-Faktorban a Mentorok házában is, és jövő héten már a legjobb 12 közt láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek