Starity

Még ezen a héten csapást mér Zayn Malikra a Little Mix

2016. október 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix tagjai a Twitteren jelentették be, hogy ezen a héten jelentetik meg legújabb nagylemezük kislemezét, a Shout Out To My Ex-et.

hirdetés

Fotó: Sugarscape Illustration

Ugyan Perrie Edwards és Zayn Malik kapcsolata több mint egy éve ért véget, ám a szakítás nem múlt el nyomtalanul, így az énekesnő kolléganőivel karöltve dalba öntötte érzéseit. A még ezen a héten megjelenő Shout Out To My Ex minden bizonnyal a Zayn mellett elszenvedett sérelmekről szól majd, melynek megjelenéséről a lányok a hozzá készített videoklip forgatási helyszínéről, Spanyolországból tudósítottak.

Az állítólag brutálisan őszinte szerzemény vasárnap, az X-Factor adásában csendül majd fel először élőben, mely egyes vélekedések szerint igencsak aláássa Zayn hírnevét. A híresztelések szerint ugyanis a dalban helyett kapott egy olyan sor is, hogy „Remélem, ő egyre jobb a szexben és nem kell megjátszania magát, ahogyan én tettem”.

Perrie és Zayn románca egyébként 2012-ben vette kezdetét, eljegyzésükre bő egy évvel később került sor. A pár már meg is vásárolta közös otthonát és az esküvőt tervezgették, amikor az énekes – állítólag telefonon keresztül – kiadta menyasszonya útját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek