Starity

Indulásra készen áll a Csabai Kolbászfesztivál

2016. október 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén már 20. alkalommal kerül megrendezésre a neves esemény, így a készítők még izgalmasabb programokkal várják az érdeklődőket.

hirdetés
Indulásra készen áll a Csabai Kolbászfesztivál

Október 28-a és 31-e között kerül megrendezésre a Csabai Kolbászfesztivál, mely minden eddiginél színesebb programokkal, népszerű sztárvendégekkel és gyerekeket-felnőtteket egyaránt szórakoztató műsorokkal kedveskedik a látogatóknak.

Hégely Sándor fesztiváligazgató nemrég elárulta, hogy már a tavalyi rendezvényt követő napon elkezdték szervezni a feleségével az idei, jubileumi programokat, hiszen szeretnék, ha a kerek évforduló alkalmából még emlékezetesebb élményben lenne része a vendégeknek.

Számos újdonsággal rukkolunk elő, de arra vigyázunk, hogy a hagyományőrzés-, ápolás maradjon a középpontban. A rendezvény alapeleme a disznóvágások bemutatása, a disznótorok hagyományainak továbbadása. A fiatalokat igyekszünk minél nagyobb számban megszólítani, hogy jöjjenek, ismerjék, tanulják meg, miként zajlik egy disznótor, miként készül a kolbász, a töltött káposzta és sok egyéb disznótoros finomság. Nagy a lelkesedés, már állítják össze a receptet, az öltözéket, az asztaldíszítést. Természetesen a szórakozásukról is gondoskodunk, legnagyobb kedvenceik, topelőadóik is színpadra lépnek a WellHellótól a Halott Pénzig, lesz Sausage Party is

– nyilatkozta a szervező, majd kérdésre elárulta, számára mi lenne a legnagyobb ajándék a rendezvénytől.

Az, ha jól éreznék magukat az emberek a fesztiválon, mert nem is lehet más célunk, mint hogy tőlünk telhetően a legjobban kiszolgáljuk őket, hogy élménygazdag, emlékezetes napokat töltsenek a rendezvényen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek