Starity

Közös duettre készül a Little Mix és a Fifth Harmony?

2016. október 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fifth Harmony tagjai szívesen készítenének duettet a Little Mix-lányokkal.

hirdetés

Fotó: Sugarscape Illustration

Ugyan a két lánycsapatot újra és újra szembeállítják egymással a rajongók, saját bevallásuk szerint nem tekintenek egymásra ellenségként, konkurenciaként, mi több, szívesen dolgoznának együtt, ha úgy hozná a lehetőség.

Imádjuk a Little Mixet, mókás lenne együtt dolgozni

– nyilatkozta Dinah Jane nemrégiben, Ally Brooke pedig egyetértett vele.

Ők csodásak, és szívesen dolgoznánk velük. Én mindenesetre imádnám.

Dinah továbbá szót ejtett arról is, mennyire nem tartja helyénvalónak azt, ahogyan a média és a rajongók szembeállítják őket egymással és már-már azt várják, mikor esnek neki a másiknak – akár csapaton belül is.

Láttam a közösségi médián keresztül [hogy az emberek szembeállítják egymással a csajokat]. Olyasmi ez, amit várnak: csajok a csajok ellen. Baromi idegesítő, hogy erre éheznek és élvezik nézni a civakodást. Imádják, ha a lányok egymásnak esnek. Ami minket illet, mi nem ezt az üzenetet közvetítjük. Hiszünk abban, hogy lerombolhatjuk a csajok csajok ellen irányuló tévképzetet. Van egy nagy feminista megmozdulás, amiben mindenki benne van. Az egységben rejlik az erő, és hiszem, hogy mi továbbra is ezt az üzenetet közvetítjük majd.

Nincs háború a két lánybanda között I Fotó: Twitter / Little Mix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek