Starity

Guy Ritchie szívesen megrendezné az Aladdin élőszereplős adaptációját

2016. október 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1992 egyik legtöbb bevételt hozó filmje minden kétséget kizáróan az Aladdin volt – a Disney most azt a klasszikusát öltözteti új köntösbe abban a reményben, hogy a korábbi siker több mint két évtizeddel később megismételhető lesz.

hirdetés
Guy Ritchie szívesen megrendezné az Aladdin élőszereplős adaptációját
Fotó: Metro Illustration

A Disney számtalan 1990-es évekbeli rajzfilmjét vitte vissza a filmvászonra az utóbbi években egy-egy élőszereplős adaptáció keretein belül – legutóbb például A dzsungel könyvére válthattunk jegyet. Jó ideje tervben van az Aladdin rebootja is, mely hamarosan ismét a mozikba csábítja majd a filmrajongókat, ám jelenleg még a forgatókönyvön dolgoznak az alkotók.

Madonna exférje, Guy Ritchie állítólag már tárgyal a stúdióval, ugyanis nagy vágya lenne filmre vinni a tolvajhercegről szóló történetet. A forgatókönyvet egyébként a Nagy hal című alkotást jegyző John August írja, a produceri feladatokat pedig Dan Lin látja majd el.

Ritchie amúgy akár esélyes is lehet a rendezői szerepre, mivel nevéhez olyan sikerfilmek fűződnek, mint a Blöff, a Sherlock Holmes és Az U.N.C.L.E embere, valamint jövő márciusban kerül a mozikba a rendezésében készült történelmi ihletésű film, az Arthur király: A kard legendája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek