Starity

Előkerült Kim Kardashian egyik elrabolt ékszere

2016. október 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű valóságshow-sztárt egy héttel ezelőtt rabolták ki, és vitték el 13 részes, körülbelül 5.6 millió dollár értékű ékszerkollekcióját – köztük azt a mesés gyémántgyűrűt, amit múlt hónapban kapott a férjétől.

hirdetés
Előkerült Kim Kardashian egyik elrabolt ékszere
Fotó: Sugarscape Illustration

Kim Kardashian kirablásának híre az egész világot megrendítette, már csak azért is, mivel az egyik legjobban őrzött hírességek közzé tartozik. A tévésztárt valósággal sokkolták az események, ami nem is csoda, hiszen amellett, hogy attól kellett rettegnie, nem erőszakolják-e meg, még fegyvert is szorítottak a fejéhez és bezárták lakosztályának fürdőszobájába.

Szerencsére komolyabb baja nem esett, ám a lelki sérelmekből minden bizonnyal eltart majd a felépülése – ezt igazolja némileg az is, hogy a történtek óta a minimálisra csökkentette a nyilvános megjelenéseit és a közösségi oldalain való bejelentkezéseit is, ezzel alaposan megrövidítve bevételét.

Mint említettük, Kimtől tizenhárom, darabonként is méregdrága ékszert tulajdonítottak el, melyek egyike nemrég váratlanul előkerült. A több mint harmincezer dollár értékű nyakláncra az utcán bukkant rá egy járókelő és rögtön leadta azt a rendőrségnek. Az ügyben nyomozó hatóság jelenleg is vizsgálja a Jacob & Co.-tól származó ékszert esetleges DNS-minták reményében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek