Starity

Az RTL Klub Magyarországra hozza a Lip Sync Battle-t

2016. október 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan hazánkba is megérkezik az Egyesült Államokban már hatalmas népszerűségnek örvendő műsor.

hirdetés
Az RTL Klub Magyarországra hozza a Lip Sync Battle-t

Aki esetleg nem ismerné, a Lip Sync Battle egy olyan műsor, melyben sztárok adják elő híres kollégáik slágereit – csak éppen énekelniük nem kell. A résztvevők tátognak a dalokra, ám aki azt hinné, könnyű dolguk van, az téved, ugyanis az előadásokhoz egy nehéz koreográfia is társul, nem is beszélve arról, hogy a fellépőknek meg kell tanulniuk a dalt, valamint a hitelesség érdekében kénytelenek elsajátítani az utánzott híresség mozdulatait is.

A Bors máris úgy emlegeti a műsort, mint a TV2-n futó Sztárban sztár nagy konkurenciáját, mely hasonló formátumra épül. A lap úgy tudja, hogy az első adásokban olyan sztárok szerepelnek majd, mint Győzike és Bea, Gáspár Laci és felesége, valamint Pumped Gabó és kedvese, Ági, de ezen értesüléseket egyelőre nem erősítette meg az RTL Klub, ahogyan azt sem lehet tudni, pontosan mikor kerül képernyőre a szórakoztató műsor.

A Lip Sync Battle egyébként eredetileg Jimmy Fallon késő esti talk show-jának része volt, abból vált ki később és kelt önálló életre. Eddig két évadot élt meg, melyben olyan sztárok vendégszerepeltek napjainkig, mint Melissa McCarthy, Jenna Dewan, Channing Tatum, Dwayne Johnson, Eva Longoria, Emma Stone, Gigi Hadid, Tom Cruise, Ellen DeGeneres és Snoop Dogg – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek