Starity

Húga szerint még mindig sokkos állapotban van a kifosztott Kim Kardashian

2016. október 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bő egy hete került sor arra az ominózus késő esti incidensre, amikor Amerika kedvenc valóságshow-sztárját kirabolták párizsi hotelszobájában.

hirdetés

Eddig is sejthető volt, hogy Kim Kardashiant nagyon megviselték a történtek, nem is az ellopott ékszerek, hanem az életveszélyes helyzet miatt, ami poszttraumás stressz szindrómát idézhetett elő a kétgyermekes édesanyánál. Szerencsére imádott csemetéi, North és Saint nem voltak Kimmel a rablás során, ám legközelebb így is jobban meggondolja, hogy elutazik-e nélkülük, illetve nagyobb figyelmet fektet a biztonságra is.

A Kardashian család egyébként azóta megduplázta az őket védő testőrök számát, de nem meglepő, hogy Kim még mindig rettegéssel vegyes borzalommal gondol a vele történtekre – olyannyira, hogy visszavonult a nyilvánosság elől: nem vállal fellépéseket és közösségi oldalait is elnémította, a rablás óta nem hallatta a hangját.

Kim húga, Khloe nemrégiben Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, ahol szó esett arról, hogyan is van a traumatikus eseményeket átélt barna hajú szépség és hogyan hatottak a történtek az összetartásáról híres Kardashian-Jenner családra.

Kim nincs túl jól. Úgy értem, hihetetlenül traumatikus az, ami vele történt, de a családunk nagyon összetartó és együtt túljutunk ezen

– magyarázta Khloe, majd a közönséghez fordulva így folytatta:

Nagyra értékeljük a szereteteteket és támogatásotokat, srácok, de beletelik egy kis időbe [mire túllépünk a történteken].

Khloe szót ejtett továbbá arról is, hogy a rablás egyfajta ébresztőként szolgált a számukra, hogy észrevegyék, ők is csak emberek, így belátták, okosabb, ha visszafogják magukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek