Starity

Kylie Jenner elárulta, miért töltötte fel ajkait

2016. október 12. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Complex magazin címlapján szerepel a 19 éves valóságshow-sztár, Kylie Jenner.

hirdetés

Kylie Jenner félmeztelenül szerepel a CompleyCon címlapján, az október/november számán. A 19 éves reality sztár sok személyes témát érintett az interjú során.

Miért vállalta be a félmeztelen fotósorozatot?

Magabiztos vagyok a bőrömben, de azért annyira még sem. Nem mászkálnék pucéran egy csomó srác előtt, kell az intimitás.

ComplexCon

Ajakfeltöltéséről:

Mindig bizonytalan voltam ezzel kapcsolatban. Egy sráccal csókolóztam, majd azt mondta »olyan kicsi a szád, de legalább jól smárolsz. Nem gondoltam volna«. Nagyon bunkó volt. Ezután úgy éreztem, hogy minden fiú a számat bámulja, és senki nem akar majd megcsókolni.

Miért hazudott róla hosszú ideig?

Még 17 sem voltam, hogy mondhattam volna, »igen, igen, megcsináltattam az ajkaimat«. Mit gondoltak volna rólam az anyák? A gyerekek, a rajongók, mind azt mondták volna, megbolondultam. Nem akartam rossz hatással lenni rájuk. Nem akarom azt közvetíteni, hogy meg kell csinálnod az ajkaidat, hogy jól érezd magad.

Azonban az még nagyobb ostobaság volt, hogy hazudtam róla, mert egyértelmű volt, hogy fel van töltetve. Azt kívánom, bár az elejétől fogva őszinte lettem volna.

Complex

Miért szakított Tygával, és mi volt vele és PartyNextDoorral?

Látnom kellet, milyen, amikor nem vele vagyok. Kellett egy kis szünet. Aztán rájöttünk, hogy nem erre vágyunk. Szeretjük egymást.

PartyNextDoor megkért, hogy szerepeljek a Come and See me videóban, miután szakította Tygával. Me és Party sosem voltunk kapcsolatban. Nagyon tehetséges, csípem a zenéjét, de nem randiztunk. Sosem voltunk a fiúm-csajom státuszban. Csak szórakoztunk kicsit.

A teljes interjú elérhető ezen a linken!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek