Starity

Festett körmökkel kampányolnak a legnépszerűbb sztárpasik! Tudd meg, miért!

2016. október 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Férfiaknál viszonylag ritka a körömfestés, de nem idén októberben! Ebben a hónapban ugyanis egy fontos és sokakat érintő probléma miatt tüntetnek a sztárok.

hirdetés

Piros, zöld, fekete – ezekben a színekben pompáznak most kedvenceink körmei, ám a kezdeményezésnek egy igen fontos oka van, ugyanis a jeges vödrös ALS-kihívás után újabb globális problémára, nevezetesen a gyermekkori bántalmazás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet a sztárok. Ez okból festik színesre körmeiket, és természetesen pénzbeli adománnyal is segédkeznek a Polished Man kampány keretein belül.

A mozgalom elindítója egy árvaházban bántalmazott és megerőszakolt kislány volt, aki körmei kifestését követően távozott az intézetből – innen ered a „manikűrtrend”. A kezdeményezéshez eddig Zac Efron, Tyler BlackburnLiam és Chris Hemsworth is csatlakozott, akik szintén kihívták egy-egy híres kollégájukat, így várhatóan egyre jobban elterjed a kampány és annak üzenete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek