Starity

Kim Kardashian többé már nem akar híres lenni

2016. október 13. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan több mint egy hét eltelt kirablása óta, Kim még mindig sokkos állapotban van és esze ágában sincs kitenni magát a veszélynek újra.

hirdetés

Kim Kardashian húga, Khloe úgy nyilatkozott nemrég Ellen DeGeneresnek, hogy testvére még mindig sokkos állapotban van a vele történtek miatt, azóta pedig az is kiderült, hogy akár a hínevét is hajlandó lenne feladni (már ha tehetné) azért, hogy újra biztonságban tudja a szeretteit.

Kim traumatikus állapotban van. Egy érzelmi roncs a rablás óta. Folyamatosan sír és retteg, szorong, ideges és poszttraumás stressz szindrómában szenved. Ez egy hatalmas megpróbáltatás volt számára. A remegése alig akar megszűnni és fel-alá járkál otthon a szobákban. A New York-i lakása fürdőszobájában volt, amikor hallott valami hangot és azt hitte, megint támadás éri – az volt az eddigi legrosszabb kiborulása

– nyilatkozta egy bennfentes, majd szót ejtett arról is, hogy a tévésztár legjobban a gyerekeit félti, így folyamatosan őrzi őket.

Állandóan attól retteg, hogy váltságdíj fejében elrabolják valamelyiküket. Hisztérikus állapotban van, pláne, mivel úgy véli, belső munka volt a rablás. Folyamatos felügyelet alatt tartja a gyerekeket, egy percre sem téveszti őket szem elől, még a házukhoz tartozó területeken sem. Többé nem akarja megmutatni őket a közösségi oldalakon sem, így védve őket, hogy az emberek ne lássák, hogyan néznek ki, miközben felcseperednek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek