Starity

James Arthur öngyilkos akart lenni Simon Cowell döntése miatt

2016. október 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután 2012-ben megnyerte az X-Factor kilencedik szériáját, elszaladt a ló az énekessel.

hirdetés
James Arthur öngyilkos akart lenni Simon Cowell döntése miatt
Fotó: Mirror Illustration

James Arthur hatalmas rajongótábort épített ki magának a világszerte nagy sikernek örvendő tehetségkutató műsor keretein belül, ám népszerűségét beárnyékolta az, hogy győzelme után mindenben és mindenkiben a rosszat kereste, így számtalan kisebb-nagyobb vitába bonyolódott a Twitteren. Ezt azonban nem nézte jó szemmel a vele szerződésben álló, Simon Cowell alapította Syco Records, így a kiadó vezetősége úgy döntött, leveszi a kezét az ígéretes karrier előtt álló teheségről.

A döntés nagyban meghatározta James pályájának további alakulását, hiszen kiadó híján nehezen boldogult, mi több, az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében, ahogy derékba törni látta karrierjét.

Ha egy erkély közelében voltam vagy vezettem az autómat, arra gondoltam, mi lenne, ha leugranék vagy félrerántanám a kormányt. Aztán eszembe jutott, hogy nem tehetem meg, hiszen ott vannak a lánytesóim, én vagyok a férfi a családban, de ettől függetlenül gyakran foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata

– nyilatkozta az énekes, aki azóta visszakerült  Cowell kegyeltjei közzé: a producer ismét szerződést ajánlott neki a Sycónál, amit kis hezitálás után elfogadott.

Talán nem kellene ezt mondanom, de egy részem azt gondolta, hogy Csesszétek meg, lehet még listaelső dalom, nincs szükségem a Sycóra. Bemutathattam volna nekik, de ők azt mondták, hogy Engedj vissza az életedbe! Szeretnénk a részesei lenni a fantasztikus történetednek. Bókként éltem meg, hogy ismét szerződtetnének, így azt gondoltam, legyen teljes az a kör.

Mióta visszatért a kiadóhoz, James útjára Say You Won't Let Go című kislemezét (azóta listaelső lett), ami az október 28-án megjelenő második nagylemezének az előfutáraként jelent meg. A korong összesen tizenhét nótát sorakoztat fel – köztük egy Shotty Horroh-hal készült duettet is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek