Starity

Liptai Claudia elbúcsúzik: a Sztárban Sztár műsorban sem zsűrizik többet

2016. október 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindenórás Liptai Claudia szinte az utolsó pillanatokig dolgozott, ám most már úgy véli, jobb lesz, ha visszavonul a képernyőtől.

hirdetés
Liptai Claudia elbúcsúzik: a Sztárban Sztár műsorban sem zsűrizik többet
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Vasárnap lesz az utolsó alkalom, hogy Liptai Claudia beül a Sztárban Sztár zsűriszékébe, hiszen most már bármikor életet adhat második gyermekének. Clau döntött úgy, hogy elbúcsúzik a munkatársaitól és a nézőktől:

Elérkezett a pillanat, amikor a kisfiam már azt súgja belülről, hogy most már inkább otthonról, egy fotelból nézzük a Sztárban Sztárt és a világot – nyilatkozta Liptai Claudia. - Ő pihenne egy picit mielőtt megérkezik a mi világunkba. Mindig is mondtam, hogy addig fogok dolgozni, amíg az állapotom és az érzéseim engedik. Köszönöm a TV2-nek és a kollégáimnak, hogy támogatnak ebben.

Hogy ki fogja őt helyettesíteni? A csatorna hasonlóan nagyszájú másik vezető arca, Ábel Anita, ennek pedig Clau nagyon örül:

Ábel Anita 20 éve a barátom, imádom a humorát, felkészültségét és zsigeri őszinteségét. Nála jobb zsűritagot elképzelni nem lehet! Sok-sok sikert kívánok neki, és azt, hogy okozzon neki annyi örömet a Sztárban Sztár, mint amennyit nekem adott.

A Drágam, add az életed műsorvezetője elmondta, hogy megtisztelő számára az hogy ország legnézettebb tévéműsorában is szerepelhet, és izgalmas kihívásnak tekinti.

Maga a csatorna pedig közeleményében kedves szavakkal búcsúztatta Claut és üdvözölte Anitát:

Nagy köszönettel és hálával tartozunk Liptai Claudiának, hogy az elmúlt 5 hétben a tőle megszokott profizmussal végezte munkáját a produkcióban. Az egész stáb sok boldogságot és egészséget kíván neki és születendő gyermekének. A Sztárban Sztár zsűrije Ábel Anita személyében egy olyan taggal bővült, aki már többször bizonyította rátermettségét és humorát. Így nem volt kérdés, hogy helyet kap a már jól összeszokott Bereczki Zoltán, Hajós András és Majka mellett a csapatban. Zsűritagként ráadásul nemcsak a Sztárban Sztár következő adásaiban számítunk rá, hanem a Super TV2-n hamarosan induló Sztárban Sztár + 1 kicsi című legújabb formátumunkban is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek