Starity

Megérkezett Adrian Grenier új filmjének előzetese

2016. október 16. 09:09   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Törtetők sztárja most egy izgalmas thrillerben bizonyíthatja tehetségét.

hirdetés
Megérkezett Adrian Grenier új filmjének előzetese

A napokban került fel az egyik legnagyobb videómegosztó oldalra Adrian Grenier legújabb thrillerének előzetese. A Tötetők sztárját ezúttal Owen szerepében láthatjuk, aki egész felnőtt életében a múltja elől menekült, de most barátnőjével együtt kénytelen szembenézni a régmúlt tragikus eseményeivel.

Azért  választottam Adriant, mert az első független film, amit gyerekként láttam az 1998-as Sebastian Cole kalandjai volt, és kedveltem benne. Úgy tűnt, hogy az emberek elfelejtették a 90-es években forgatott nagyszerű, független filmes munkáit. Őt egy alábecsült színésznek tartom, és úgy véltem, hogy szórakoztató lesz visszahozni egy teljesen más szerepben, mint amit az utóbbi munkáiban megszokhattunk tőle

– nyilatkozta Richard Bates Jr., a film rendezője.

Az izgalmasnak ígérkező film premierjére az idei Sundance filmfesztiválon került sor, a közönség számára azonban csak november 4-től lesz megtekinthető az amerikai filmszínházakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek