Starity

10 sztárpár, akik a szakítás után is barátok maradtak – I. rész

2016. október 17. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywoodban főleg arról lehet hallani, hogy egy-egy szakítás vagy válás milyen botrányokkal jár, de természetesen vannak olyan egykori szerelmesek is, akik békében váltak el és barátok tudtak maradni. Most közülük hoztunk el tízet.

hirdetés

Ben Affleck és Jennifer Garner

A színészpáros a Daredevil – Fenegyerek forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba. Kapcsolatukat 2004-ben hozták nyilvánosságra, egy évvel később pedig oltár elé is álltak. Szerelmükből három gyermek (Violet, Seraphina Rose és Samuel) született. Tíz év házasság után a pár tavaly jelentette be, hogy elválnak és külön utakon folytatják, bár ezt azóta állítólag lefújták a gyerekek érdekében és továbbra is együtt élnek, de már nincs köztük romantikus kapcsolat.

Ha Ben kezében lenne a döntés, együtt maradnának. Úgy érzi, képtelen Jen nélkül élni

– nyilatkozta a válás kapcsán egy bennfentes.

Miranda Kerr és Orlando Bloom

A modell és a színész kapcsolata 2007-ben kezdődött, 2010 júniusában pedig sor került a lánykérésre, amit a következő hónapban esküvő követett. Miranda a 2011 januárjában életet adott első közös gyermeküknek, Flynn-nek, 2013 őszén azonban a válás mellett döntöttek.

A pár a szakítás ellenére is jó kapcsolatot ápol, fiukat közösen nevelik és mindketten kedvelik a másik új szerelmét: Miranda jelenleg a Snapchat alapítójával, Evan Spiegellel jár jegyben; Orlando pedig Katy Perryvel randizik. 

Mi nem barátok, hanem egy család vagyunk Mirandával

– nyilatkozta a színész a közelmúltban kapcsolatukról.

Hilary Duff és Mike Comrie

A színész-énekesnő és a sportoló kapcsolata 2007-ben fordult barátiból romanikussá, három év együttjárás után pedig gyűrű került a szőke szépség ujjára. Életüket 2010 augusztusában kötötték össze hivatalosan, 2012 tavaszán pedig világra jött gyermekük, Luca Cruz. Két évvel később a pár bejelentette szakítását, válásukat pedig idén februárban mondta ki a Los Angeles-i bíróság. Fiukat azóta is közösen nevelik, viszonyuk pedig baráti: továbbra is közösen utaznak a családi nyaralásokra.

Mike-kal nagyon jó barátok vagyunk, sokat nevetünk. Nagyon jó a köztünk lévő kommunikáció, és mindketten őrzünk egy olyan közös képet, amelyiken csak mi vagyunk, Luca nélkül. Mike csodálatos, klasszul megvagyunk, jól kijövünk egymással. Van egy fantasztikus közös gyerekünk, akit mindketten nagyon imádunk

– vallotta nemrég Hilary.

Lenny Kravitz és Lisa Bonet

1985-öt írtak a naptárak, amikor a zenész beleszeretett a színésznőbe, két évvel később pedig házasságot is kötöttek Lisa 20. születésnapján. Kapcsolatukból egyetlen lányuk született (Zoë Isabella), 1993-ban azonban elváltak. Azóta mindketten továbbléptek, de a mai napig szívükön viselik a másik sorsát.

A szüleim nagyon szeretik egymást, az apám pedig nagyon jól kijön a nevelőapámmal

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Zoë. 

Joe Jonas és Demi Lovato

A színész-énekes pár 2007-ben ismerkedett meg egymással a Rocktábor forgatása alatt, 2010-ben pedig néhány hónapig randevúztak egymással, amíg úgy nem döntöttek, jobb ha barátok maradnak. Szakításukat követően (és azóta is) baráti a viszonyuk, mindenben támogatják egymást, ezt pedig nem restellik világgá kürtölni.

Mi mindig jó barátok maradunk. Demi és én, ahogy a múltban is, most is jóban vagyunk

– nyilatkozta Joe az Us Weeklynek, szoros viszonyukat pedig az is alátámasztja, hogy időnként közösen állnak színpadra, valamint Joe öccse, Nick az énekesnő legjobb barátja immár hosszú évek óta, így több szál köti össze őket.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin

A színésznő 2002 októberében találkozott a Coldplay frontemberével a zenekar backstage-ében és rögtön megvolt köztük a szikra, ami olyan erősnek bizonyult, hogy alig egy évvel később oltár elé is álltak. Kapcsolatukból egy lányuk (Apple Blythe Alison) és egy fiuk (Moses Bruce Anthony) született. Hollywoodban ők voltak az egyik legnépszerűbb álompár 2014 márciusáig, amikor is bejelentették: elválnak. A pár kapcsolata a különköltözés óta sem sokat változott, mert továbbra is sok időt töltenek együtt, már csak a gyerekek érdekében is.

Továbbra is egy család vagyunk, és bizonyos módon, de sokkal közelebb állunk egymáshoz, mint valaha. Elsősorban a szülei vagyunk két hihetetlenül csodás gyereknek, és arra kérünk mindenkit, hogy az ő és a mi érdekünkben is tartsátok tiszteletben a döntésünket

– írta a pár egy hivatalos nyilatkoztban a válás bejelentésekor.

Michael C. Hall és Jennifer Carpenter

A Dexter sztárjai 2007-ben kerültek közelebb egymáshoz, néhány hónap múlva pedig örök hűséget esküdtek egymásnak. Szakításukat két évvel később, 2010 decemberében jelentették be, a következő évben azonban ismét összeboronálták őket, de cáfolták, hogy barátságnál több lenne köztük.

Michael mindig is egyike lesz a legjobb barátaimnak. És csak mert már nem vagyunk házasok, még mindig nagyon szeretjük egymást

– nyilatkozta a színésznő 2013-ban.

Kate Hudson és Matthew Bellamy

A Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt? sztárja 2010-ben kezdett randevúzni a Muse frontemberével. 2011 elején költöztek össze, az év tavaszán pedig eljegyezték egymást. Fiuk (Bingham) 2011 júliusában jött világra, három évvel később azonban a szülők bejelentették válásukat. Kapcsolatuk azonban jelenleg is nagyon szoros: amellett, hogy együtt nevelik a szemük fényét, minden ünnepet és családi kirándulást együtt töltenek.

Demi Moore és Bruce Willis

A színészpáros 1987-ben kötötte össze az életét, kapcsolatukból pedig három gyermekük született (Rumer, Scout és Tallulah), ám sajnos még ők sem tudták összetartani őket – 2000-ben elváltak útjaik egymástól, de csemetéiket ezt követően is közösen nevelték.

A gyerekeken kívül a magánéletükben is a mai napig számíthatnak egymásra. Állítólag Bruce nyomására ment rehabra a színésznő, később pedig együtt szurkoltak legidősebb lányuknak a Dancing with the Stars című tehetségkutató műsorban.

Courteney Cox és David Arquette

Az 1990-es évek végén talált egymásra a Jóbarátok sztárja és a színész-rendező, majd 1999 júniusában a házasság szent kötelékében egyesültek. Lányuk, Coco öt évvel később látta meg a napvilágot, és bár boldognak tűntek együtt, idővel megromlott a viszonyuk, 2010-ben pedig döntésre jutottak és beadták a válókeresetet.

A célunk az volt, hogy ne harcoljunk egymással. Támogatni akartuk a másikat. Bár elváltak útjaink, kapcsolatban maradtunk. Még mindig barátok vagyunk és szeretük egymást

– nyilatkozta a válást követően David.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek