Starity

Bejelentették az American Idol új zsűrijét

2010. október 07. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simon Cowell jelentette be elsőre a távozását, majd nagy meglepetésre Ellen is távozni akart. Ezek folyamán a zsúri szinte teljesen megújult, és a legnagyobb nevek közül kerültek ki a bírák.

hirdetés
Bejelentették az American Idol új zsűrijét

Az American Idol új tagokkal bővült. Az eredeti, 2001-es csapatból, a Simon Cowell, Paula Abdul, Randy Jackson alkotta hármasból már csak Randy található meg a műsorban. Paula után idén két ember jelentette be távozását: Simon Cowell és Ellen. Mentek is a találgatások, hogy ki fogja betölteni a két ember helyét. A tanakodásnak ezennel vége. Az új tagok: Jennifer Lopez és Stephen Tyler.

Így a zsűri újra négy tagból áll:

A változásokról a 6. évad nyertesét – aki tagnak is esélyes volt, de nem élt vele –, a mára már világsikerű Jordin Sparksot is kifaggatták:

Arra a kérdésre, hogy mit gondol az új felállásról, az alábbiakat felelte:

„Fantasztikus. A legjobban J. Lo szereplését várom, mert nagyon imádom. Sőt, ő volt a mentorom, amikor versenyeztem. Nagyon sok jó tanácsot adott. Az Aerosmith frontemberét is szeretem. Nagy rajongója vagyok Stephen Tylernek. Jó lesz őket látni. Arra leszek még kíváncsi, hogy ki tölti be a kritikus Simon helyét, mert a kegyetlen beszólogatás elengedhetetlen; ez által nem szállunk el. Bár szerintem mindegyikőjükben megvan a brutális őszinteség.”

Vajon a megújult zsűri jobb lesz, mint az eddigi?  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek