Starity

Guy Sebastian szerint szörnyű együtt dolgozni Iggy Azaleával

2016. október 19. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál X-Faktor zsűritagja, Guy Sebastian nyílt meg a díváról, Iggy Azaleáról.

hirdetés
Guy Sebastian szerint szörnyű együtt dolgozni Iggy Azaleával
Fotó: Guy Sebastian / Instagram

Guy már visszatérő zsűritag az X-Faktor ausztrál verziójában, s eddig senkivel nem akadt különösebb gondja. Egy interjúban azonban most elárulta, hogy Iggy okoz számára némi fejfájást.

Iggy két-három órákat késik, mi pedig ott ülünk már Adammel, és csak bámulunk egymásra. Mit csinálnánk? Nem egy egyszerű ember, nehéz vele együtt dolgozni. Néha már azt hiszed, hogy a város végében lakik és a forgalom végett késik, pedig a stúdiótól nem messze szállt meg egy hotelben, és csak pihen a szobájában...

– panaszolta Guy.

A feszültség Guy és Iggy között tapintható: a rapper csak Adammel barátkozott a forgatás alatt is

Egészen más, mint ahogy elképzeltem. Néha ütközik a véleményünk, de ezenkívül rendben van... Kíváncsi vagyok, Mel B visszatérésével milyen dráma lesz kettőjük között, hiszen két ilyen díva nehezen fog megférni egymás közelében

– nevetett.

Nem utálom Iggyt, csak sokat veszekszünk. Néha nem tudom, mit gondol...

A mentorok egyébként már kiválasztották a legjobb tizenkettőt, így legközelebb, vasárnap már élő műsorban jelentkezik az ausztrál X-Faktor: Adam Lambert mentorálja a 22 év alattiakat, Guy Sebastian a 22 év felettieket, Iggy a csapatokat, míg Mel B az úgynevezett „underdog” kategóriát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek