Starity

Hosszú idő után először nyilatkozott a Jonas Brothersben töltött időszakáról Joe Jonas

2016. október 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint a Disney üdvöskéi, Joe és testvérei sok mindent nem tehettek meg azidő alatt, amíg együtt zenéltek.

hirdetés

Bár könnyűnek tűnik a tinisztárok élete, valójában egyáltalán nem az. Ezt bizonyította most Joe Jonas is, aki testvéreivel, Kevinnel és Nickkel nagyon korán befutott és rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert. Ahogy az ilyen fiatal tehetségek esetén lenni szokott, a munkásságukat felügyelő vállalat – esetükben a Disney – rátette a kezét mindenre, amivel foglalkoztak, így számtalan szabállyal és korlátozással találták szemben magukat.

Ahogy korábban Zayn Malik is megosztotta, hogy mi mindent nem tehetett meg a One Direction tagjaként, most Joe állt ki a nyilvánosság elé és arról vallott, milyen tekintetben volt megkötve a keze a zenéjükkel kapcsolatban.

Kiadónk, a Hollywood Records a Disney irányítása alá tartozott, és nyilván abban a korban, amiben akkoriban voltunk, óvatosnak kellett lennünk bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Hogy miről írunk és mit mondunk. Nem tehettünk szexuális vagy romantikus célzásokat

– magyarázta az énekes, majd azt is beismerte, hogy a közös zenélésre kis híján ráment a testvéreihez fűződő kapcsolata is.

Irigy voltam Nickre, amikor szólókarrierbe kezdett. Felkerestem egy terapeutát. Nem voltam köszönőviszonyban sem a fivéreimmel. Nickre azért voltam féltékeny kissé, mert tudtam, hogy ő akkor már megvetette a lábát a zeneiparban: tervei voltak, dalokat írt és készített, én meg bezárkóztam, lemondtam a turnét és fogalmam sem volt, mi lesz ezek után.

Szerencsére a Jonas Brothers feloszlása óta eltelt három évben mindhárom testvér továbblépett a sérelmeken: Kevin visszavonult és családot alapított, Nick sikeres szólókarriert épített ki magának, Joe pedig tavaly indította útjára saját zenekarát, a DNCE-t, mely szintén nagyon népszerű a fiatalok körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek