Starity

Lee Jun Ki szomorú, hogy rosszul teljesít az új sorozata

2016. október 23. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai színész-énekes nem rég a Singles magazinnak adott interjúban mesélt karrierjéről és jelenleg futó sorozatáról.

hirdetés

Lee Jun Ki nemrégiben a Singles magazinnak állt modellt, a fotózás mellett pedig interjút is adott a magazinnak. Amikor megkérték, hogy beszéljen a jelenleg futó Scarlet Heart: Ryeo című sorozatáról, így kezdte:

Aggódom a sorozat nézettsége miatt

– A sorozat eredeti kínai verziója nagy sikerrel futott, ám a mostani koreai verzió nem teljesít túl jól az értékelések alapján.

Szomorú vagyok. Mind a színészek, mind a személyzet keményen dolgozott. Mindenki nagyon keményen dolgozott

– árulta el a színész. A nézettségtől eltekintve, a sorozat egyre több pozitív visszajelzést kap és Jun Ki játékát is sokan dicsérik. Ennek ellenére ő nem keres kifogásokat:

Nem bántam meg. Vezető szereplőként felelőséggel tartozom a sikerért és a nézettségért. Ahogy nézem a sorozatot, keresem azt, hogy vajon mi hiányozhat.

Jun Ki ellenőrzése viszont nem áll meg a sorozat nézésével. Elárulta, hogy minden cikk hozzászólását elolvassa, ami kapcsolódik hozzá.

Nem csak az enyémet, de nézek más sorozatokat és filmeket, amelyeket kielemzek, hogy az emberek mit szeretnek és, hogy bizonyos drámáknak miért magas a nézettsége, a többinek pedig miért nem. Ez segít, hogy jobb színésszé válhassak és persze a szövegkönyvek kiválasztásánál is jól jön.

Mikor pedig jövőbeni terveiről, házasságról kérdezték, így felelt:

Nekem van egy fontossági sorrendem.  Először én, mint színész szeretnék létezni. Ez pedig nem csak arról szól, hogy egy jól teljesítő színész legyek. Sokan gondolkodok arról, hogyan tudnék következetesebb lenni a nyilvánossággal. igen, Néha nagyon frusztráltnak érzem magam.

– zárta sorait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek