Starity

18 inspiráló idézet Kim Kardashiantól

2016. október 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashians sztárja ma ünnepli 36. születésnapját, ez alkalomból pedig elhoztunk néhány inspiráló, jókedvre derítő és megmosolyogtató idézetet tőle.

hirdetés

1. Végül is a nap végén az élet arról szól, hogy békélj meg azzal, aki vagy és légy boldog vele. Úgy érzem, áldottak vagyunk a minket körülvevő, támogató rendszernek köszönhetően és a miénk a legjobb család a világon, mert kiállunk egymásért, jöjjön bármi is.

2. Talán a tündérmesém máshogy végződik majd, mint ahogy elképzeltem, de ettől még jó lesz.

3. Az ember követ el hibákat, én azonban egyet sem bánok. Az a típusú ember vagyok, aki felelősséget vállal értük és megbékél velük. Mindenből tanulok. Keményen dolgozok, sok minden történik velem. Ismerj meg és meglátod, ki vagyok!

4. Imádom, amikor az emberek alulértékelnek, aztán kellemesen csalódnak bennem!

5. Volt idő az életemben, amikor csak egy rendes kapcsolatra vágytam és azt gondoltam, ez a legfontosabb dolog a világon.

6. Jó érzés, amikor olyasvalakit tudhatsz magad mellett, aki ismeri és megérti az életedet és ennek ellenére is hagy önmagad maradni.

7. Sosem tudhatod, mit tartogat számodra a jövő vagy hogy merre vezet majd az élet.

8. Mindig hinni fogok a szerelemben, csak időközben megváltozott a korábban gondolt elképzelésem róla.

9. Azt az üzenetet közvetítem, hogy légy önmagad, de mindig hozd ki belőle a legjobbat!

10. Hiszem, hogy életünk során több különböző lelkitársunk is lehet.

11. Inkább vagyok lehúzva a média által, minthgy boldogtalan életet éljek.

12. Butaság lenne nem megragadni azokat a lehetőségeket, amiket az élet az utunkba sodor.

13. Mindig arra biztatom az embereket, hogy tanuljanak mások hibáiból. Kérlek, vezessetek felelősségteljesen! Az soha nem elfogadható, ha valaki iszik és vezet is.

14. Lustának érzem magam, ha nem dolgozok. Minden üzleti érzékemet az édesapámnak köszönhetem. Ő mindig hitt bennem, és azt hiszem, az utolsó dolog, amit mondott nekem, mielőtt elment, az volt, hogy »Tudom, hogy rendben leszel. Nem aggódok miattad!«.

15. A karrierem a nyíltságomon és őszinteségemen áll vagy bukik.

16. Mindenkit támogatok. Hiszek abban, hogy minden és mindenki egyenrangú. Az emberek különböző körülmények közül jönnek, de ez tanította meg őket annak lenni, akik. Még ha nem is értek egyet velük, nem ítélkezek felettük. 

17. Sosem áldoznám fel a szívemet a hírnévért cserébe.

18. Ahogy felnövünk, nyilván nem vagyunk büszkék 100%-ban minden egyes döntésünkre, és ez rendben is van. Azt hiszem, amíg képesek vagyunk tanulni a hibáinkból és nem ismételjük meg azokat újra és újra, addig a jó ösvényen haladunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek