Starity

Piacra dobta legújabb albumát a The Pretty Reckless

2016. október 21. 16:04   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után végre megérkezett a Taylor Momsen vezette rockegyüttes harmadik nagylemeze, a Who You Selling For.

hirdetés

Bár két évet kellett várnunk a The Pretty Reckless újdonságára, igazán nem panaszkodhatunk, hiszen egy nagyszerű, tizenkét dalt felsorakoztató korongot tarthatunk a kezünkben a ma megjelent Who You Selling For képében.

Köztudott, hogy az együttes új hangzásvilággal kísérletezett a dalok rögzítésekor – erről árulkodott a nyáron megjelent első kislemez, a Take Me Down, amihez nemrég videoklip is készült. A country elemekkel megfűszerezett szerzemény vegyes fogadtatásban részesült, de többnyire elnyerte a hallgatóság tetszését. 

Egy hete újabb dalt mutatott be a zenekar Oh My God címmel, melyhez már elérhető a

hivatalos dalszöveges kisfilm is – ebben ismét a kalsszikus The Pretty Recklesst hangzást ismerhetjük fel.

A tizenkét számos albumot a Razor & Tie hozza forgalomba, a produceri munkálatokat pedig Kato Khandwalára bízta a csapat. Ahogy az lenni szokott, a dalok sötétek, nyersek és érzelmesek; az azonban szokatlan, hogy a zenekar némi blues-os, countrys hangzást csempészett azok zeneiségébe, ami a Taylor Momsen frontasszony és a gitáros, Ben Philips érdeme. 

Íme, a dallista:

  1. The Walls Are Closing In (Hangman)
  2. Oh My God
  3. Take Me Down
  4. Prisoner
  5. Wild City
  6. Back to the River
  7. Who You Selling For
  8. Bedroom Window
  9. Living In The Storm
  10. Already Dead
  11. The Devil’s Back
  12. Mad Love
A lemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek