Starity

Így hangoztak a The Rocky Horror Picture Show klasszikus dalai a feldolgozásban

2016. október 22. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az újradolgozás hírét vegyes fogadtatás érte: a The Rocky Horror Picture Show nézettségi rekordot döntött az USA-ban október 20-án.

hirdetés

A FOX újraalkotta Halloween alkalmából a kultusznak örvendő filmet, a The Rocky Horror Picture Show-t. A hírt bár a legnagyobb rajongók zöme elutasította, mégis hatalmas sikert értek el vele nézettség szempontjából.

Az újításban Tim Curry, az eredeti Dr. Frank-N-Furter is részt vett, aki ezuttal a narrrátor szerepét kapta, míg a „Sweet Transvestite”-ét Laverne Cox hozta.

A PopSugar értékelte az előadott dalok újított változatát egy ötös skálán, ahonnan mi elhoztuk az 5+1 legemlékezetesebb fellépést. Ha kíváncsi vagy a további értékelésekre és jelenetekre, kattints erre a linkre!

1. Adam Lambert: Hot Patootie

Adam Lambert alakította Eddie-t, és az este egyik legnépszerűbb fellépését hozta magával. A közvélemény és a média is egyetértett abban, hogy a legerősebb alakítás és jelenet volt.

2. Christina Milian & Reeve Carney: Time Wrap

Ha van egy dal, amit mindenki ismer, az bizony a Time Wrap. Bár a hangzás kicsit döcögősre sikeredett az eredetihez képest, a hangulat mindenképpen fantasztikus.

3. Victoria Justice: Touch-A, Touch-A, Touch Me

Az egyik legkedveltebb jelenet, mikor Columbia és Magenta figyelemmel kíséri, hogy a szüzies Janet fejét elcsavarja Rocky. Bár ez a jelenet kicsit enyhére sikerült az eredetihez képest, mégis bájos alakítást nyújtott Victoria.

4. Laverne Cox: Sweet Transvestite

A film egyik legmegosztóbb jelenete Dr. Frank-N-Furter belépője volt a Sweet Transvestite-tal. Az eredetit egészen biztosan nem múlja felül semmi, de Laverne hozta a személyiségét, mint mindig.

5. Ivy Levan: Science Fiction/Double Feature

A másik, közvélemény által legkedveltebb előadást Adam Lambert mellett Ivy Levan hozta, akit az a megtisztelteés ért, hogy zárhatta a filmet. Túljátszott, mégis, a keretek között bőven belefért.

+ 1: Victoria Justice & Ryan McCartan: Dammit Janet 

Az egyik legemlékezetesebb jelenet rögtön az elején található, mikor Brad megkéri szerelme, Janet kezét. „Oh, Braaad”, a filmtörténelem egyik legromantikusabb sora! Victoria és Ryan édes volt, csak mint az eredeti páros, így panaszra nem adtak okot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek