Starity

Rövidesen piacra dobhatja legújabb albumát Kesha

2016. október 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú évek keserves munkája és a producerével való véget nem érőnek tűnő pereskedés után az énekesnő visszatérésére készül.

hirdetés

Lassan, de biztosan rendeződni látszanak Kesha ügyes-bajos dolgai, ugyanis a Sony hamarosan piacra dobja az énekesnő négy éve várt harmadik nagylemezét. A jó hírről a kiadó tudósította a rajongókat egy hivatalos közlemény útján azt sejtetve, hogy talán már nem is kell olyan sokat várnunk a lemezre.

Egy új album elkészítése időbe telik és mindannyiunknak az a cél lebeg a szeme előtt, hogy egy jó minőségű anyag kerüljön ki a kezeink közül, ami méltó Kesha korábbi munkásságához. Reménykedünk abban, hogy hamarosan izgalmas zenei híreket oszthatunk meg Kesha rajongóival.

Az énekesnő jogi képviselője azt is nyilvánosságra hozta a közelmúltban, hogy a 29 éves szőkeség nem kevesebb, mint 28 új dalt készített el és tárt a kiadó felé, így már alig várja, hogy végleges formát öltsön a korong, ami előreláthatóan rövidesen a boltok polcaira kerül. 

Kesha egyébként eddig két lemezt dobott piacra: bemutatkozó albuma 2010-ben Animal címmel jelent meg, ezt követte két évvel később a Warrior. Időközben az énekesnő szexuális zaklatás miatt beperelte producerét, Dr. Luke-ot, így a kiadó megtagadta a közös munkát, amíg a jogi ügyek el nem rendeződnek. Kesha nemrég visszavonta a bíróság elé vitt vádakat, sok-sok tehetetlen hónap után pedig ismét munkába állhatott.

A rajongóim támogatása olyan gyönyörű, én pedig nagyon hálás vagyok érte. Nem is tudom, hol lennék nélkületek, srácok

– hálálkodott rajongóinak az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek