Starity

10 ciki sztori arról, ahogy a rajongók találkoztak a kedvenceikkel – II. rész

2016. október 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk második részében újabb tíz ciki történetet hoztunk el a rajongóktól arról a bizonyos pillanatról, hogyan is került sor kedvenceikkel való találkozásukra.

hirdetés

1. Ügyes alteregó

Borzasztó hangosan méltatlankodtam és azt mondtam egy lányra, hogy Ez a ribanc azt hiszi magáról, hogy ő a kib*szott Rihanna pont ezzel a hajjal?, erre megfordult és kiderült, hogy ő valóban Rihanna.

– Jackie Mena

2. Az anyák is rajonganak

A családommal vacsorázni mentünk New Orleansban. Már a felét elfogyasztottuk a kajánknak, amikor észrevettük, hogy a mellettünk lévő asztalnál Blake Lively és Ryan Reynolds ül. Jó pár ital után anyukám elnézést kért és kiment a mosdóba. Amikor tíz perccel később sem jött vissza, utánamentem és ott találtam, ahogy sarokba szorítja Blake-et és azzal traktálja, milyen gyönyörű és mennyire csodálja őket Ryannel együtt.

– maddieleel

3. Gyanús viselkedés

Három órát vezettem, hogy részt vegyek Justin Bieber koncertjén és a Meet & Greetre is jegyet váltottam. Ő tizenhét, én huszonegy éves voltam akkoriban. Magamban megvitattam, mit mondok neki, ha egyszer találkozok vele. Nagyon rövidre nyúlt a találkozás a közös kép elkészülése miatt, mert amikor odaléptem hozzá, azt találtam kérdezni tőle, pukizott-e. Furán nézett rám, én meg magyarázkodni kezdtem, aztán el kellett hagynom a helyiséget – egy biztonsági őr kísért ki és letolt, amiért ellenszenvesen viselkedtem Justinnal.

– erikak49d1ff3be

4. Kösz, nem kérek belőled

2008 körül a Warped Touron találkoztam Katy Perryvel, amikor a One of the Boys című albumát népszerűsítette. Odajött hozzám és a barátaimhoz és azt mondta, Sziasztok, Katy vagyok!. Akkoriban annyit tudtunk róla, hogy van egy kislemeze és azzal sem nyűgözött le minket, így csak annyit mondtunk neki, hogy Tudjuk, ki vagy. Erre azt mondta, hogy Négykor fellépek majd. Akartok egy közös képet?, mi meg azt mondtuk neki, hogy Nem, köszi, de megnézünk majd. Végül el se mentünk a fellépésére, most pedig az egyik legnagyobb rajongója vagyok.

– Anna Catherine Kopsky

5. Miattad szeretem a pasikat

Megadatott nekem az a fantasztikus lehetőség, hogy találkozhattam az ideálommal, Orlando Bloommal. Hatalmas Gyűrűk Ura-rajongó vagyok, kábé tizenegy éves korom óta a megszállottja vagyok Orlinak, így amikor találkoztunk, akaratlanul is az volt az első dolog, ami elhagyta a számat, hogy Istenem, amikor fiatal voltam, te döbbentettél rá, hogy mégis heteroszexuális vagyok.

– smalldee

6. Cikis udvarlás

Amikor találkoztam Jared Padaleckivel, az első dolog, amit mondtam neki, hogy Őrülten dögös vagy. Erre kinevetett, azt mondta, Folytasd csak. Azt hiszem, kicsit meghaltam akkor legbelül.

– Jessica Hummel

7. Szedd össze magad!

Még mindig részeg voltam, amikor a melóban kártyával akartak fizetni. Ott bénáztam a lehúzással, amikor 50 Cent odalépett hozzám és segített nekem, majd azt mondta, szedjem össze magam.

– lawrena3

8. Ami az enyém, a tiéd is

A bátyám egy Los Angeles-i bárban volt, miközben valami nagy díjátadó gála zajlott. Amikor kihozták a sörét, Amanda Seyfried elvette és kisétált vele a bárból. Ekkor a mellette ülő pasi megveregette a hátát és felajánlotta neki a saját italát. Ez az ember Tom Hanks volt.

9. Őt most hazaviszem

Jack Black Dawson Cityben volt a Yukonon, egy csomó emberrel beszélgetett éppen, amikor megjelent egy nő, a kezében tartotta a kisbabáját és úgy elegyedett szóba vele. Jack megkérdezte, hogy a kezébe vehetné-e a babát egy kicsit, mire a nő odaadta neki. Erre Jack azt mondta, Azt hiszem, megtartom őt és elindult a kijárat felé, majd visszafordult, odaadta a nőnek a gyereket és távozott.

10. Tipi-tapi

Találkoztam Marinával a Marina and the Diamondsból. Ő meg akart engem ölelni, én meg úgy készültem, hogy kezet fogok vele, ami azt a kínos szituációt eredményezte, hogy letapiztam a mellét.

– meganl4fdde973e

Cikksorozatunk első részéért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek