Starity

Még mindig lehet rosszabb! Újabb 15 ciki randis sztori

2016. október 24. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első szárnypróbálgatások soha nem sikerülnek a legfényesebben, de vajon ennyire? Ezúttal a Reddit-felhasználók legcikibb sztorijait hoztuk el nektek.

hirdetés

1. Avokádó

Az egész randi alatt az avokádó volt a téma úgy egy órán keresztül, mert kiderült, semmi más közös nincs bennünk.

2. Mi ez?

Azt hittem, csak lazán együtt lógunk a csajjal, amikor megtudtam, hogy ő valójában azt hitte, randizunk. Védelmemre legyen szólva, hogy elhozta a találkozónkra a tesóját is, később meg berágott, amiért nem tettem meg a lépéseket.

3. A pasim nem bánja

A csaj a randi közepén megemlítette a pasiját, akiről nekem tudomásom sem volt. Megkérdeztem tőle, hogy a srác nem bánja-e, hogy velem randizik, mire azt mondta, hogy Ó, nincs gáz, a pasim Irakban van, nem tud róla és nem is érdekli.

4. Miattad mentem tönkre

Újra felvettem a kapcsolatot egy csajjal, akivel pár évvel azelőtt barátok voltunk és átmentem hozzá iszogatni meg filmezni. Amikor már ott voltam, bevallotta, hogy miután soha nem mozdultam rá, anorexiás lett, elment egy rehabilitációs klinikára, ahonnan később kirúgták és alkoholista lett.

5. Gengszter

A randink végén éppen hazafelé tartottunk kocsival, amikor a srác szabálytalankodva megfordult az úton – a rendőrök elől menekült, velem a kocsiban. Lehajtott az útról, hogy elrejtőzzön, de a zsaruk ránk bukkantak és megbilincseltek míg átnézték a kocsit. Végül hazavittek engem, a srácot meg lesittelték. Nyilván lopott volt az autó. A srácot soha többé nem láttam, egy másik államban már körözték, így a rendőrök kézről kézre adták.

6. Hernyó

Elmentem felszedni a srácot a lakására, és amikor beléptem, azt láttam, hogy ő és a barátai éppen heroint szúrnak a nappali kellős közepén. Amikor a srác észrevett, jól letolt a szűklátókörűségemért, amiért nem vagyok benne a buliban.

7. Kutya zokniban

A pasi, akivel randiztam, közölte, hogy miatta igazán nem kell magassarkút viselnem, mert úgy járok benne, mint egy kutya, akire zoknit húztak.

8. Isten megbocsát, én nem

Egy bárban találkoztam a kiszemelt fiúval és azt gondoltam, hogy egy átlagos randira jöttem. Átlagos is volt, egészen addig, amíg elő nem vette a nála lévő Bibliát és el nem kezdte idézni belőle azokat a részeket, amik leírják, hogy a nő dolga a férfit szolgálni.

9. Hopsz, ez becsúszott

Az éjszaka közepén olyan hatalmasat pukiztam, hogy arra én, a barátom és az ő apja is felébredt. Végső soron senki nem hibáztatható azért, amit álmában csinál, de másnap olyan hamar leléptem, amilyen hamar csak lehetett.

10. Csak szexre kellesz

Az egész randi borzalmas volt az elejétől a végéig, de a legemlékezetesebb momentum mégis az volt, amikor a srác azt mondta, le kéne feküdnünk ahhoz, hogy megtudjuk, szexuálisan kompatibilisek vagyunk-e. Erre megkérdeztem, hogy bejött-e ez a duma valaha is, mire nemmel felelt.

11. Úgy szeretlek, majd' megeszlek

Még középsulis voltam, amikor elmentem egy randira ezzel a sráccal, aki ragaszkodott ahhoz, hogy egy tányéron osztozzunk, ahelyett, hogy rendelt volna külön magának. Ilyen fura, tenger gyümölcseivel készült levest ettünk, és mivel amolyan kaja-mozi randi volt, utána elindultunk a moziba. Egyszer csak megpróbálta bevetni az átkarolós trükköt, de sokkal inkább olyan érzés volt, mintha fojtogatna, de ami a legbizarrabb volt, hogy késeket hordott a zoknijában.

12. Ha menni kell, hát menni kell...

Vécéznem kellett, így beszaladtam egy közeli McDonald's-ba. Húsz percet ültem az illemhelyen, ezidő alatt a csaj elaludt a kocsiban.

13. A macskás srác

2009-ben történt, hogy találkoztam egy érdekesnek tűnő sráccal, akit az OKCupidon ismertem meg. Ez volt az első alkalom, hogy olyasvalakivel randiztam, akit a neten ismertem meg, de belevalónak tűnt. Már az elején tudtam, hogy szereti a macskákat, de azt nem, hogy mennyire. Egy thai étteremben volt a randink, ahol a macskáiról kezdett beszélni. Úgy gondoltam, milyen király, hogy ennyire szereti őket. Később elárulta, hogy szeretne egy rockbandát alakítani a cicáival és hogy az mennyire menő lenne már. Ránéztem, bólintottam, elmosolyodtam és ettem tovább. Jó huszonöt percnyi hallgatás után egyszer csak nyávogott egyet... az étteremben. Nyávogott. Csak úgy, a semmiből. Nem igazán tudtam eldönteni, hogyan reagálhatnék, így inkább úgy tettem, mintha nem is hallottam volna. Próbáltam kedélyesen elcsevegni vele, még mondott pár dolgot a macskáiról, aztán leléptem. Ez volt a legfurább dolog, ami valaha történt velem.

14. Elöl-hátul

Tizenhat voltam, amikor sor került az első randimra. A kocsiban vártam a csajt, és amikor kinyitotta az ajtót, hatalmasat tüsszentettem, aminek nyomán mindent beterített az orromon kiérkező váladék, az azt kísérő hatalmas szellentésről már nem is beszélve...

15. Csendkirály

Tizenhárom éves voltam az első randim idején. Nagyon ideges voltam, így egész idő alatt rá sem mertem nézni a lányra. Egy szót sem szóltam hozzá, még csak át sem karoltam a moziban a film alatt. Semmi. Gondolhatjátok, milyen ciki volt az egész. A randi végén megkérdeztem, találkozunk-e újra, mire nem túl meglepő módon nemet mondott.

Cikksorozatunk első részéért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek