Starity

Szívmelengető: 12 év után először találkozott újra Matt LeBlanc és Dakota Fanning

2016. október 25. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sztár a Jóbarátok utolsó évadában szerepelt együtt mindössze egyetlen epizódban.

hirdetés

2004-et írtunk, amikor képernyőre került a Jóbarátok című szitkom utolsó évada, melynek egyik epizódjában az akkor még gyerekszínész Dakota Fanning is szerepelt. A színésznő egy Mackenzie nevű kislányt alakított, aki összefogott a Joey-t életre keltő Matt LeBlanc-kel, hogy meggyőzzék Monicát (Courteney Cox) és Chandlert (Matthew Perry) arról, hogy nem akarják megvennie Mackenzie-ék házát.

Dakota nemrég a Live! With Kelly című beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol tizenkét év után sor került első találkozására a kollégájával, aki szintén nagyon örült annak, hogy ennyi idő elteltével ismét láthatja őt.

Igen, együtt dolgoztam Matt-tel. A Jóbarátok utolsó évadában, egy epizód erejéig tűntem fel és az összes jelenetem vele volt. Azt hiszem, kilenc-, tízéves lehettem akkor

– vallotta a színésznő, majd amikor a műsor házigazdája bejelentette, hogy LeBlanc a backstage-ben van, Fanning pedig rögtön rávágta, hogy ott nem találkozott vele, de nagyon szeretné újra látni őt. Ezt hallván a színész mintegy meglepetésként a stúdióba lépett.

Rég nem láttalak. Milyen nagy lettél! Ilyen pici voltál, amikor utoljára láttalak. Gratulálok mindenhez! Olyan jó újra látni téged

– mondta Matt egy nagy ölelés kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek