Starity

Mégsem ő az igazi! 13 ember elárulta, melyik volt az a pillanat, amikor kiszeretett a párjából

2016. október 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden kapcsolatban van olyan időszak, amikor az ember azt hiszi, végre megtalálta a nagy őt, aki mellett megállapodhat, ám sajnos sok esetben eljön az a momentum, amikor belátjuk: alaposan mellényúltunk.

hirdetés
Mégsem ő az igazi! 13 ember elárulta, melyik volt az a pillanat, amikor kiszeretett a párjából
Fotó: A kép illusztráció

Cikkünkben most 13 olyan történetet osztunk meg veletek, melyekben azt a bizonyos pillanatot ragadjuk meg, ami egy kapcsolat végét jelentette. Ilyen az, amikor felszáll a „rózsaszín köd” és a helyébe lép a valóság. 

1. Szex a legjobb barátnővel

Ott lett vége a dolognak, amikor felajánlotta, hogy elveszi a legjobb barátnőm szüzességét, hogy ne kelljen aggódnia miatta. Micsoda főnyeremény az ilyen pasi! 

– twomangocats

2. Megcsalás

A barátnőm csinált egy kamu MySpace-profilt és megpróbált felszedni, hogy csaláson kaphasson. Hat hónapja voltunk együtt, a nászutas fázisban tartottunk: folyton szexeltünk, nem vitáztunk, de amikor ezzel a pszichoszarsággal jött, nem kértem belőle többet. 

– WhatATravisT

3. Édes a békülés... vagy mégsem?

Nem bírtam, amikor folyamatosan vitát generált és kimagyarázott mindent. Nem akartam veszekedni és megértettem a panaszait is. Úgy tekintettem rá, mint egy bizonyítási lehetőségre önmagam és a kapcsolatunk számára, de minden, amit ezzel a viselkedéssel elért az volt, hogy végül lepattintottam. 

– BRING-ME-CATAMITES

4. Zsebes

Az tette be a kaput, amikor kiesett valakinek a pénztárcája a zsebéből a moziban, a barátnőm meg felkapta és zsebre vágta. 

– StudebakerHotch

5. Hiszek egy... 

Kiakadtam, amikor a csajom azzal jött, hogy nem kompatibilis egymáséval az életmódunk, mert én nem akarok katolikus lenni és ebben a szellemben nevelni a majdani gyerekeinket. Utólag belátom, igaza volt: valóban nem illettünk össze. 

– StudebakerHotch

6. Önzőzés 

Majdnem négy évig randiztam egy lánnyal. Miután négy órát vezettem, hogy vele legyek a hétvégén, realizálódott bennem, hogy egyetlen családi ünnepségen sem volt jelen mióta randiztunk és egyetlen egyszer jött ő hozzám, mióta fősulira mentem. Voltak más tényezők is, de ez döbbentett rá arra, hogy nincs közös jövőnk. Furcsa volt, mert addig folyton ő járt a fejemben és akkor hirtelen egy nyűgös felelősséggé változott. 

– tredeeznuts

7. Idióta 

Azt gondoltam, hogy a pasim kedvel engem, mert képes volt tök hülyén viselkedni csak azért, hogy megnevettessen. Csípem a dilis humorú srácokat. Végül kiderült, hogy a pasim nem tettette, hogy idióta, hanem valóban az is volt. 

– marmiteNcrackers

8. Szellemes barátnő 

A barátnőm megnyílt előttem és őszintén beszélt nekem az egyik közeli barátjához fűződő kapcsolatáról. Ez a barát egy szellem volt. 

– Dizzy-Cat

9. Összebújás helyett szakítás

Akkor éreztem, hogy ennyi volt, amikor átmentem a pasimhoz filmezni és nekidőltem pihenés gyanánt. Nem volt jó érzés. Klassz pasi volt, de egyszerűen nem lehettem önmagam mellette. 

– Hoothootmotherf-cker

10. Türelemzóna 

Volt a csajnak egy ilyen baromi idegesítő szokása, hogy a fülembe dugta az ujját, amiről ő úgy gondolta, vicces. Egyszer akkor csinálta ezt, amikor aludni próbáltam. Ez döbbentett rá arra, hogy nincs meg bennem az a türelmi szint ahhoz, hogy ezt hosszútávon elviseljem. 

– halfpintightweight

11. Kis butus 

A kedvenc kikapcsolódási hobbim az olvasás. Folyton olvasok. Amikor először voltam a barátom otthonában, meglepődtem, hogy az egyetlen könyv, ami a polcán sorakozott a Kázmér és Huba képregény volt, amit bár szeretek, de akkor is... és akkor még nem is beszéltem a hűtőre erősített bevásárlólistáról, ami hemzsegett a helyesírási hibáktól. Tudtam, hogy ez így nem fog menni. Ez a gondolat akkor erősödött meg bennem, amikor egy héttel később tizenöt percen át kellett magyaráznom neki, hogy hogyan működik a kézkrém és még akkor sem értette meg, hogy nem varázslattal harcolunk a száraz bőr ellen...

– Fray38

12. Erkölcstelen

Pár hónapja randiztam a sráccal, és az idő előrehaladtával a szex is része lett a kapcsolatnak. Összejöttünk már párszor, amikor egyszer szeretkezés után arról kezdett hadoválni, hogy milyen rossz keresztény volt és nem szabadott volna ezt tennie velem, mert egyrészt én nem vagyok keresztény, másrészt pedig hiányzik belőlem mindenféle erkölcs, ha lefeküdtem vele. 

– AvieLikesThis

13. Kisebb gondom is nagyobb annál 

A nőgyógyásznál voltunk a párommal és a doki épp a diagnózisomról beszélt, ami akár meddőséget is előidézhet, de megnyugtatott, hogy a kellő beavatkozással lehet gyerekem, valamint elmondta, hogy a gyógyszeres kezeléssel elkerülhető a rák kialakulása. Nagyon megrázott a dolog, a pasim pedig egyszer csak félbeszakította a nőgyógyászt és közölte, hogy fáj a hasa.

– mechantmechant

via Redbook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek