Starity

7 sztárpár, akiknek a szakítás után is együtt kellett dolgozniuk

2016. október 25. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy szakítás után a legtöbben úgy érezzük, látni sem akarjuk az exünket, ám az alábbi sztárpároknak esélye sem volt elkerülni a másikat.

hirdetés

Cikkünkben hét olyan párt mutatunk be, akik forgatáson kerültek közelebb egymáshoz (vagy már együtt voltak a közös munka megkezdésekor), és bár magánéletükben időközben változás állt be, szakításuktól függetlenül is együtt kellett dolgozniuk és hiteles alakítást nyújtaniuk még ha ki nem állhatták is egymást az adott pillanatban.

Helena Bonham Carter & Tim Burton

A színésznő és a rendező 2001 óta alkotott egy párt és minden túlzás nélkül állíthatjuk: dinamit duó voltak, akik olyan sötét, mégis erőteljes alkotásokat hoztak létre, mint a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya vagy az Alice Csodaországban. 

A pár 2014-ben mondta ki a szakítást, és bár a magánéletben búcsút intettek egymásnak, szakmájukban továbbra is összekapcsolódnak. Elválásuk után együtt készítették a nyáron mozikba került Alice Tükörországban című alkotást és valószínűleg nem ez volt az utolsó közös munkájuk.

Michael C. Hall & Jennifer Carpenter

Bár a színészpáros a Dexter című sorozat forgatásakor testvérpárt alakított, a valóságban egészen más típusú kötődés volt köztük: nem sokkal egymásra találásuk után oltár elé is álltak. Kapcsolatuk azonban nem állta ki az idők próbáját, alig három év múlva elváltak, de még további két évig együtt kellett dolgozniuk a sorozaton.

Jennifer Lawrence & Nicholas Hoult

Szuperhősök is eshetnek szerelembe, nem igaz? Így volt ez a két X-Men-sztár esetében is, akik 2010-ben az X-Men: Az elsők forgatásán habarodtak egymásba. Közel négy együtt töltött év után mondták ki a végszót Az eljövendő múlt napjai mozikba kerülésének évében, 2014-ben. Ezt követte a májusban bemutatott Apokalipszis című folytatás, amiben szintén egymás oldalán láthattuk őket – immár csak barátokként.

Jennifer Lopez & Marc Anthony

A 2004-ben oltár elé állt énekes szerelmespár 2011-ben folyamodott házassága felbontásáért, ám közös csemetéikre tekintettel továbbra is jó viszonyt ápolnak egymással és mindketten kiveszik a részüket a gyereknevelés feladatából. Válásukat 2014-ben mondta ki a bíróság, idén azonban ismét összejöttek egy közös munka erejéig, melynek gyümölcse várhatóan egy lemez képében jelenik majd meg.

Cameron Diaz & Justin Timberlake

A két színész kapcsolata 2003-ban vette kezdetét és egészen 2007-ig ők ketten voltak az ügyeletes álompár, amikor is úgy döntöttek, itt az ideje, hogy elváljanak útjaik. Nem hiába mondják azonban, hogy kicsi a világ, mivel nem sokkal később Hollywood újra összehozta őket: főszerepet játszottak a 2011-ben mozikba került Rossz tanár című vígjátékban, melyben egymásra gerjedt kollégákat kellett alakítaniuk. 

Blake Lively & Penn Badgley

A szőke szépség és a zenészi babérokra tört sármőr a Gossip Girl forgatásán talált egymásra a 2000-es évek végén, akárcsak karaktereik, Serena van der Woodsen és Dan Humphrey. Szerelmük három éven át tartott, végül elváltak útjaik – ezt követően még további két éven át dolgoztak együtt, mi több, házasságot is kötöttek a képernyőn.

Kaley Cuoco & Johnny Galecki

Kaley és Johnny az Agymenők forgatásán szeretett egymásba és míg karaktereik lassan közelítettek a másikhoz a képernyőn, köztük már javában dúlt a szerelem a kulisszák mögött. Két év együttjárás után azonban arra jutottak, hogy talán mégis jobb lenne, ha barátokként folytatnák kapcsolatukat. Ennek már hét éve és bár azóta volt, hogy ismét összeboronálták őket, csak barátság van köztük.

via MoviePilot

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek