Starity

Rosszul végződött a halloweeni tréfa – kórházba került egy tinédzser

2016. október 26. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár hazánkban még nincs igazán nagy hagyománya, mégis évről évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a beöltözős halloweeni bulik. Épp ezért hoztuk most el nektek az alábbi történetet, mely valószínűleg óvatosságra int a jelmezetek kiválasztásakor.

hirdetés

Segítünk dönteni: idén biztosan nem akarsz bohócnak öltözni, pláne nem az ijesztő fajtának. Hétfőn ugyanis egy 16 éves berlini középiskolás fiú ezt tette és végül a kórházban kötött ki. A fiatalember a barátait szerette volna megijeszteni jelmezével, ám a csíny nem sült el jól, mivel a társaságban lévő egyik 14 éves fiú nemhogy nem ijedt meg, hanem kést rántott és leszúrta a feléjük közeledő kosztümöst.

Amikor a támadó számára kiderült, hogy egy ismerősét sebezte meg, rögtön elsősegélyt nyújtott neki és vele maradt a mentők kiérkezéséig. Természetesen még ott és akkor csattant a bilincs a csuklóján súlyos testi sértés elkövetése miatt – tettéért még ezután fog felelni.

Idén nem menő a bohócjelmez... I Fotó: A kép illusztráció

via Cosmopolitan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek