Starity

Justin Bieber fizeti a rehabot Selena Gomeznek?

2016. október 26. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már évek óta nem alkotnak egy párt, a két énekes a mai napig a szívén viseli a másik sorsát.

hirdetés
Justin Bieber fizeti a rehabot Selena Gomeznek?
Fotó: Sugarscape Illustration

Selena Gomez augusztusban jelentette be, hogy szabadságra megy, a következő hónapban pedig az is kiderült, hogy bevonult egy rehabilitációs klinikára, ahol mentális egészsége helyreállításán dolgoznak majd orvosai. Az énekesnőből ugyanis nagyon sokat kivett az elmúlt hónapokban a tavaly diagnosztizált betegsége, így nemcsak fizikálisan, de mentálisan is kimerült.

Minderre nem sokkal azután került sor, hogy vitába bonyolódott exével, Justin Bieberrel, akivel bár már évekkel ezelőtt szakítottak, a mai napig dolgoznak azon, hogy egy jobbára normális kapcsolatot alakítsanak ki. A Sugarscape úgy tudja egy neve elhallgatását kérő baráttól, hogy Bieber akképp próbálja kiengesztelni Gomezt, hogy finanszírozza neki az orvosi költségeit, melyek már most dollárezrekre rúgnak.

Justin több százezer dollárt küldött Selenának mindenféle számla (különgép, rehab) kifizetésére. Így próbál az életének részese maradni, ugyanakkor ezáltal kevésbé érzi bűntudatosnak magát

– nyilatkozta a bennfentes.

Egyébként maga Justin sincs sokkal jobb mentális állapotban, hiszen az utóbbi időben többször is felbőszítették rajongói, a ránehezedő nyomás terhe alatt pedig megszüntette a velük való találkozási lehetőséget biztosító Meet & Greeteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek