Starity

Emma Watson nem vetett szemet Robertre

2010. október 08. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korábban közölt hír nem igaz, miszerint Emma Watson szemet vetett Robert Pattinsonra, ezzel féltékennyé téve Kristen Stewartot. A GossipCop.com végre tisztázta a pletykát.

hirdetés
Emma Watson nem vetett szemet Robertre

Nemrégiben a Life & Style magazin azt a „hírt” közölte, mely szerint Emma Watson szívesen randizna az Alkonyat-széria sztárjával, Robert Pattinsonnal. A magazin szerint Emma azt nyilatkozta, hogy a vámpírfiú „hihetetlenül jóképű”.

A két brit sztár egyébként még 2007-ben ismerkedett meg a Harry Potter forgatásán, amikor a Hermionét alakító lány állítólag több figyelmet fordított Robertre, mint kellett volna.

A Life & Style magazin többek között a következőt is írta: „Ami még rosszabbá teszi a helyzetet, az az, hogy Emma és Robert együtt lesznek majd főszereplők a Dark Arc című filmben, amelyben a kétharmadát játsszák majd egy szerelmi háromszögnek.”

És ami ezt a pletykát még nevetségesebbé teszi, az az, hogy Robert Pattinson nem is fog szerepelni a Dark Arc remake-jében. Ez is csak pletyka, mint a fentebb részletezett. Ugyanis Ben Affleck öccse, Casey Affleck amerikai színész fogja betölteni a harmadik személy szerepét abban a bizonyos szerelmi háromszögben, de egyelőre ez sem teljesen biztos. A lényeg, hogy egy Pattinsonhoz közel álló személy megerősítette, hogy a színész nem vesz részt a fent említett film forgatásán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek