Starity

15 híresség, aki nem fogyaszt alkoholt

2016. október 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok közül sokan menekülnek az alkohol mámorába a hétköznapi gondok elől, míg mások csak különleges alkalmakkor fogyasztanak el egy-egy pohár italt. Cikkünkben ezúttal 15 olyan sztárt hoztunk el nektek, akiket hiába kínálnak, nem fogyasztanak szeszes italt.

hirdetés

Bradley Cooper

A Másnaposok sztárja 29 éves korában nézett utoljára a pohár fenekére, akkor határozta el ugyanis, hogy végleg leszámol függőségeivel. Döntéséről így mesélt korábbi interjúiban:

Ha folytattam volna a korábbi életmódomat, totál gallyra vágtam volna az életemet. Már nem iszok és nem drogozok. Sokat köszönhetek a józanságomnak... Emlékszem, annak idején csak végignéztem az életemen, a lakásomon, a kutyáimon és fogalmam sem volt, mi történik velem.

Jennifer Hudson

A színész-énekesnőnek egy szerep kedvéért drogfüggőt kellett életre keltenie, ami saját bevallása szerint egyáltalán nem volt könnyű feladat, mivel nem sok tapasztalata van a szenvedélybetegségekkel kapcsolatban.

Sosem toltam semmit, így nehéz volt heroinfüggőt alakítani. Még csak alkoholt sem fogyasztottam soha, józan életet élek

– nyilatkozta Jennifer 2013-ban.

Joe Manganiello

Sofia Vergara férje a húszas éveiben alkoholproblémákkal küzdött, és amikor nagy nehezen sikerült letennie az italt, hozzá sem nyúlt többé.

Volt az életemnek egy jó négyéves intervalluma, amikor le kellett állnom a piálással, mert a karrierem útjában állt

– magyarázta a színész.

Blake Lively

Bár a szőke szépség egy zűrös, iszákos tinédzsert alakított a Gossip Girlben, a valóságban teljesen más, mint Serena van der Woodsen.

Nem fogyasztok alkoholt és soha nem próbáltam ki drogokat. Olyasmi ez, amire továbbra sem vágyok

– vallotta a színésznő az Allure magazinnak.

Russell Brand

Katy Perry exférje köztudottan súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzdött a múltban, de amikor belátta, hogy tovább nem élhet így, megszabadult függőségeitől, ennek pedig már 14 éve.

Tíz éve józan vagyok. Köszönöm a szeretetteljes üzeneteiteket! Bárki képes a megtisztulásra

– írta biztatólag sorstársainak 2012-ben egy bejegyzésben.

Kim Kardashian

A bulikirálynőről sokan nem gondolnák, de egyáltalán nem iszik, sőt, másokat is megpróbál lebeszélni az alkoholfogyasztásról.

Egyáltalán nem szoktam inni. A testvéreim viszont igen, és olyankor megzakkannak egy kicsit, de én mindig ott vagyok, hogy lehúzzam őket

– nyilatkozta a People-nek.

Matthew Perry

Nem titok, hogy a Jóbarátok sztárja igen gyakran lerészegedett karrierje csúcsán, hogy ekképp enyhítse a hirtelen jött hírnév által ránehezedő nyomást. A 90-es évek végén azonban megrázta magát, bevonult egy elvonóra és azóta sem ivott egy korty italt sem.

Arra vagyok a legbüszkébb az életben, hogy ha egy idegen odajön hozzám és azt mondja, Nem tudok leállni az ivással. Tudnál segíteni?, azt tudom mondani neki, hogy Igen, tudok segíteni

– vallotta a színész az ABC Newsnak.

Kristin Davis

A Szex és New York Charlotte Yorkja 22 évesen tette le a poharat és bár azóta kis híján többször is elcsábult, nem tért vissza az italozáshoz. Ezzel kapcsolatos érzéseiről a The Weeknek mesélt.

Természetesen hiányzik néha az alkohol. Amikor a barátaimmal vagyok, akik el-elszopogatnak egy pohár vörösbort, időről időre megfordul a fejemben a gondolat a magam ártatlan módján, hogy milyen csodás az az ital és hogy nem volna-e mókás inni belőle. És igen, talán jó lenne, de nem éri meg a kockázatot.

Eminem

A Lose Yourself előadója már egészen fiatalon rákapott az alkoholra és a drogokra, és nem is titkolta, mennyire nehezére esett leállni velük, de megtette és erre méltán büszke.

Évek óta nem rögzítettem egyetlen dalt sem józanon. Beletelt némi időbe, mire úgy éreztem, tisztán is megy... Nem is emlékszem az utolsó alkalomra, amikor józanon forgattunk volna videoklipet, hogy ne ittam vagy vettem volna be valamit.

Jennifer Lopez

A 48 éves színész-énekesnő jó pár évet letagadhatna a korából, amit saját bevallása szerint többek között annak is köszönhet, hogy nemet tud mondani a szeszes italokra.

Úgy gondolom, az alkohol tönkreteszi a bőrt. Természetesen az ünneplések alkalmával koccintani kell és mindenki azzal cikiz, hogy vízzel nem lehet koccintani, így én is alkohollal teszem, ezt követően maximum egy apró kortyot hörpintek az italból

– nyilatkozta J.Lo az InStyle-nak.

Kim Cattrall

Nem Kristin Davis az egyetlen a Szex és New York stábjában, aki képes ellenállni az alkohol csábításának, ugyanis kolléganője, a Samantha Jonest életre keltő Cattrall is szeszmentes életmódot folytat.

Nem vagyok egy nagy ivó. Amikor mégis fogyasztok egy kis alkoholt, megfájdul tőle a fejem, épp ezért se nem iszok, se nem drogozok. Hangulatfokozóként nálam kizárólag a ruhák jöhetnek szóba.

Kelly Osbourne

Ozzy és Sharon lánya már tinédzserkorában apja nyomdokaiba lépett és nemcsak, hogy nem vetette meg az italt és a drogokat, hanem rájuk is kapott. Számos elvonó után végül mégis megszabadult függőségeitől.

Rengetegszer voltam rehabon és egy idő után eljutottam arra a pontra, ahol még többet toltam abból, aminek éppen függője voltam abban a reményben, hogy többé nem ébredek fel

– mesélte Kelly Anderson Coopernek.

Keith Urban

A zenész Ellen DeGeneres műsorában vallott arról, hogy annak idején még magának is képtelen volt bevallani, hogy bizony gondok vannak vele.

Az igazság az, hogy még csak nem is voltam tudatában annak, merre tart az életem vagy hogy milyen mélyen vagyok. A tagadás állapotában voltam, nem is tudatosult bennem, hogy mi a helyzet.

Tyra Banks

A szupermodell mindig szeretett kilógni a sorból, és így volt ez az alkohollal kapcsolatban is, amit élete során egyetlen egyszer kóstolt csak meg.

Soha nem drogoztam és az alkoholt is egyszer kóstoltam meg egy korty erejéig 12 éves koromban. Ennyi az összes tapasztalatom vele

– írta korábban weboldalán.

Eva Mendes

Ryan Gosling gyönyörű párja 2008-ban vette a bátorságot és nézett szembe problémáival, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljon a szenvedélyeivel.

Büszke vagyok azokra az emberekre, akik döntést hoznak és bátran szembenéznek a démonaikkal annak érdekében, hogy jobban legyenek. Ez egy élet-halál helyzet.

via Huffington Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek