Starity

Megjelent Namie Amuro legújabb kislemeze

2016. október 28. 06:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dear Diary / Figter címre keresztelt 46. Namie Amuro-kislemez a minap került a boltok polcaira, valamint a várva várt videoklipek is megérkeztek hozzá.

hirdetés

Október 26-án került a boltok polcaira Namie Amuro idei harmadik kislemeze, a Dear Diary / Fighter, valamint a napokban a rajongók legnagyobb örömére feltöltése kerültek a korong névadó dalainak videoklipjei is. A dupla A-oldalas kislemez dalai felcsendülnek az új élőszereplős Death Note-filmben is, amit október 29-én kezdenek el vetíteni a japán mozikban.

A Dear Diary szerzemény képében egy balladát köszönthetünk. A 39 éves énekesnő a tengerparton énekel, magát a rövidfilmet pedig CGI-effekktel tették még lenyűgözőbbé. A klipet Ryouhei Shingu rendezte, akivel a Hero kislemez kapcsán már dolgozott együtt az énekesnő.

A Figher nóta igazán pörgősre sikeredett, amihez talán az eddigi leglátványosabb Namie-klip készült. Mint ahogy feljebb említettük, az énekesnőnek ez a dala is hallható lesz a Death Note-filmben, s ennek fényében a manga-, illetve animesorozatból megismert halálistenek (Ryuk, Rem és Shido) megtestesítésre kerültek, valamint láthatjuk a halálisten szemét is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek