Starity

Mértéktelen költekezése miatt dobta milliárdos vőlegénye Mariah Carey-t

2016. október 28. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő telhetetlensége odáig vezetett, hogy a vőlegénye felbontotta az eljegyzésüket.

hirdetés

Ha azt hinnénk, hogy egy milliárdos életében a csillagos ég a határ a költségek tekintetében, tévedünk. James Packer ugyanis eddig mindig igyekezett okosan befektetni pénzét és gazdaságosan bánni bevételeivel, ám úgy tűnik, Mariah Carey eljegyzése nem bizonyult jó üzletnek számára, ugyanis a 46 éves aranytorkú énekesnő vérszemet kapott a milliók láttán és mértéktelen költekezésbe kezdett, amit már Packer sem nézett jó szemmel.

A pár egyébként Mariah valóságshow-ja miatt is sokat veszekedett, végül James úgy határozott, nem éri meg ez a sok macera és felbontotta az eljegyzésüket, ugyanakkor hagyta, hogy exe megtartsa azt a tízmillió dollár értékű, 35 karátos gyémántgyűrűt, amit még januárban húzott fel az ujjára szerelme zálogaként. 

Végleg vége köztük mindennek. Jamesnek magas fenntartásai voltak Mariah műsorát és azt illetően, hogy Mariah ki akarja tenni a kapcsolatukat a kirakatba

– nevezte meg a szakítás további okait egy családi barát a Mirror kérésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek