Starity

2018-ban kerül a mozikba A hihetetlen család folytatása

2016. október 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-Pixar fejesei nem igazán kapkodják el a dolgokat: újabb közönségkedvencet hoznak vissza a köztudatba több mint tíz évvel annak bemutatása után.

hirdetés
2018-ban kerül a mozikba A hihetetlen család folytatása
Fotó: Disney-Pixar

2004-ben került a mozikba A hihetetlen család című animációs film, és bár annak egykori célközönsége azóta felnőtt, készítői ismét vissza kívánják hozni a népszerű karaktereket a nagy képernyőre. A filmstúdió bejelentette, hogy 2018. június 15-én visszatérnek Irdatlanék, hogy ismét elbűvöljék a nézőket.

Ugyan a premier dátuma még távoli, ám így is nagy előrehaladást jelent, ugyanis korábban 2019 nyarára ígérték a folytatást, de végül addig babráltak az időpontokkal, hogy A hihetetlen család bemutatását előbbre hozták, a Toy Story 4.-et pedig 2017-ről eltolták 2019-ig. Nem tudni, hogy mi áll a változtatás hátterében, az azonban biztos, hogy A hihetetlen család rendezői székébe ezúttal is Brad Bird ült, az első rész szinkronszínészei pedig jelenleg is tárgyalnak a visszatérésről.

Az új film középpontjában állítólag nem a főszereplők szuperképességei állnak, hanem a családi kapcsolatokba nyerhetünk majd betekintést, de arról nincs információ, hogy maga a történet milyen idősíkon fog mozogni: ugyanott folytatódik, ahol az első véget ért vagy netán a 14 évvel későbbi jövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek