Starity

Orvosi műhiba miatt kis híján meghalt Sinead O'Connor

2016. október 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír énekesnőt tavaly nőgyógyászati gondok miatt műtötték, ám egy orvosi műhiba miatt nem várt kellemetlenségekkel kellett a napokban szembesülnie.

hirdetés

A mai napig népszerű Nothing Compares 2 U című dal szerzője néhány nappal ezelőtt a kórház sürgősségi osztályán kötött ki, miután fulladásos rosszulléte támadt. Sinead méhét tavaly távolították el, ám eközben orvosi műhiba következtében megsérült a mája. 

Be kell mennem a sürgősségire, mert a májam k***szottul meg meg fog ölni. Nem kapok levegőt, annyira fáj. Ez a történetem. Bárcsak ne lennék ilyen magányos a világban

– írta a Facebookon az elkeseredett énekesnő, akiről korábban megírtuk, hogy családja elfordult tőle, még a gyermekei felett is elvesztette felügyeleti jogát. Hozzátette még a fentiekhez azt is, hogy sokkal jobban megviselte a rosszullétnél az, hogy a nehéz órákban senki nem volt mellette – a mentőket is ő maga hívta ki, hogy vigyék be a kórházba.

Sinead teljesen kikészült

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek