Starity

Eva Longoria nem bánná, ha becsúszna egy gyerek

2016. október 30. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 41 éves színésznő elérkezettnek látja az időt arra, hogy családot alapítson.

hirdetés

Eva Longoria májusban esküdött örök hűséget szerelmének, José Antonio Bastónnak, most pedig azon gondolkozik, mennyire jó lenne babázni végre. A barna hajú szépség az Ocean Drive-nak adott exkluzív interjút nemrégiben, melynek során szó esett magas publicitás övezte kapcsolatairól, gyerekvállalási terveiről és a közösségi médiáról is.

Nem bánom egyik korábbi kapcsolatomat sem. Úgy vélem, a múltbeli kapcsolatok olyan ösvények, melyek a mai önmagunkhoz vezetnek. Minden rossz döntés elvezet oda, ahol most tartasz, szóval végül is nem szükségszerűen rosszak. Soha, semmit nem változtatnék meg a múltamban

– magyarázta Eva, majd szó esett a közelmúltban megkötött házasságáról és a gyerekvállalásról is.

Ha megtörténik, megtörténik. Ha becsúszna egy gyerek, áldásként élném meg.

És hogy mit gondol a Született feleségekkel ismertté vált színésznő a közösségi médiáról és annak a fiatal hírességekre gyakorolt hatásáról? Elárulta!

Szerencsére sosem kaptam semmi borzalmasat a közösségi oldalakon, de szerintem egy fiatal színészt teljesen kikészítheti, ha valami rosszat olvas ott magáról. Boldog vagyok, amiért se Twitter, se Instagram nem volt a Született feleségek indulásakor. Akkoriban más idők jártak. A közösségi média lehúzhatja az embert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek