Starity

10+1 őrült szellemsztori kedvenc sztárjainktól

2016. október 31. 13:01   |   Szerző: JustMeEvelin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc sztárjainknak is volt már részük természetfeletti élményben. Ezekből gyűjtöttük össze párat.

hirdetés

1. Katy Perry

Katy saját parfümjét reklámozta Beverly Hillsben, amikor találkozott egy szellemmel, ami nagyon felkavarta az énekesnőt. A sztár lakosztályában készülődött, és amikor elkészült belenézett a fürdőszoba tükörbe, ahonnan egy bajszos férfi nézett vissza rá. Katy nagyon megijedt, és sikítva rohant ki a házból. Barátai hiába nyugtatták, az énekesnő annyira kiakadt, hogy soha többé nem mert visszatérni a házba.

2. Demi Lovato

A fiatal énekesnőnek – Katyvel ellentétben – nem rossz emlékei vannak a szellemekkel. Demi gyermekkorában elég visszahúzódó volt, ezért nem volt sok barátja. A kislány ezt annyira nem bánta, ugyanis ő inkább a házukban lakó, jóindulató szellemmel, Emilyvel barátkozott. Mikor idősebb lett, és rájött, hogy ez így nem teljesen normális, ragaszkodott hozzá, hogy lakásukat szellemirtókkal vizsgáltassák meg.

3. Ryan Gosling

Ryanék házában is kísértetek tanyáztak, a dolog végül odáig fajult, hogy a család elköltözött a szellemekkel teli helyről. Ő volt az első a családban, aki látta, hogy egy ijesztő alak ült a sarokban. Később ez megtörtént az édesanyjával, az unokatestvérével és a nagybátyjával is. 

4. Miley Cyrus

A fiatal énekesnő 2009-es európai turnéja alatt egy londoni lakásban szállt meg, amit hamar el kellett hagyniuk, ugyanis a házban kísértetek jártak. Először Miley nővére vette ezt észre, zuhanyzás közben, Egyik pillanatról a másikra a langyos víz perzselően  meleg lett. Ezután Miley  állította, a mosogatón egy szellemkisfiú üldögélt.

5. Lady Gaga

Az énekesnő többször is nyilatkozta már, hogy érzi, hogy egy Ryan nevű szellemférfi járja vele a világot. Akárhova megy, a kísértet mindig követi őt, ami Gagát eléggé zavarja, ugyanis soha nem tud egyedül lenni. Ráadásul házában is több szellemjelenséget észlelt, ezért látót hivatott a birtokára...

6. Ariana Grande

A fiatal sztár megszállottan szereti a kísérteteket, és nagyon érdekli őt ez a téma. Az énekesnő egyszer szórakozás gyanánt elment egy szellemvadászatra, a Stull temetőbe. Ariana hihetetlen dolgokat látott, démonokat! Saját elmondása szerint, legőrültebb tapasztalatait itt szerezte.

7. Adam Lambert

Ari mellett Adam is rajong az ijesztő dolgokért, így nem meglepő, hogy kedvenc időszaka a Halloween. Lambert elmondása szerint nem fél a szellemektől, sőt, kommunikál velük különféle módokon: többek között egy spirituális utazás során kapta azt az ötletet, hogy jelentkezzen az American Idolba.

8. Adam Levine

A Maroon 5 az It Won't Be Soon Before Long dalukat Harry Houdini házában vették fel, Los Angelesben. Az otthonról köztudott volt, hogy szellem járta, és a bandatagok is árnyakat láttak mozogni az emeleten. Harry, te vagy az?

9. Adele

Adele különös hangokat hallott otthonában, amit 2012-ben vásárolt. A házról kiderült, hogy kolostor volt valamikor, így még ijesztőb a történet. Adele többször hallott lépéseket, az ajtó gyakran kinyílt, és a falakon is kopogtak. Az énekesnő ezekután sosem aludt ott. Nem hibáztatjuk, igaz?

10. Kesha

Kesha sem fél a szellemektől, sőt, állítása szerint szexelt is eggyel, erről szól a Supernatural dala. Ryan Seacrestnek a következőt mondta a nem minden napi kalandról:

Több kapcsolatom volt már a természetfelettivel. Nyitott vagyok mindenre, nyitva van a harmadik szemem...

Azért ez nem semmi!

+ 1. Harry Styles

Harry köztudottan hisz a spirituális dolgokban, így nem meglepő, hogy a 11 éves Styles örömmel vadászott szellemekre barátai kertjében.

Nagyon hisz a paranormális dolgokban, és érdekli is őt minden, ami a szellemvilággal kapcsolatos

– magyarázta egyik barátja.

via HollywoodLife, Sun

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek