Starity

Ellen DeGeneresnek sikerült frászt hoznia a sztárokra – videó!

2016. november 01. 15:03   |   Szerző: Moonlight1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellennek sikerült megriogatnia halloween alkalmából kedvenc sztárjainkat.

hirdetés

Ha egy dologgal jellemeznünk kellene az Ellen show-t, mindenképpen a műsor egyik kulcsfontosságú szokását emelnénk ki: a celebijesztgetést. Így hát magától értetődő, hogy a Halloween Ellen kedvenc ünnepei közé tartozik. Idén sem hagyva fel a hagyományokkal, a műsorvezető különleges halloweeni különkiadásban riogatta kedvenceinket, de nem is akármilyen módon!

Egy backstage-ben lévő videót tett közzé, amiben egy tökür mögött bújó ember ijesztette meg az arra tévedő sztárokat. A videóban olyan sztárok jelennek meg mint Snoop Dogg, Kenny Chesney, Kym Douglas, Robin Roberts, Zooey Deschanel, Martha Stewart, Ricky Gervais, és Miley Cyrus.

Ellen még megszállt házas ijesztgetést se hagyta ki idén arra is megtalálta a remek sztárt, aki nem más volt, mint Ariana Grande. Az énekesnő Andy Lassnerrel ment körbe a kísértet járta házban és sikerült halálra ijesztenie is őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek