Starity

Rendőrkézre került Juliet Simms! Repülőútjuk során emelt kezet a férjére

2016. november 01. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Voice felfedezettje áprilisban esküdött hűséget szakmabeli párjának, de úgy tűnik, máris baj van a Paradicsomban.

hirdetés

Juliet Simms és Andy Biersack kapcsolatát rajongók milliói irigylik világszerte, ám az utóbbi időszakban az ő viszonyuk sem volt problémamentes. Ezt bizonyítja az is, hogy tegnap az énekesnőt Los Angelesben letartóztatták, amiért fizikai erőszakot alkalmazott az American Airlines egyik gépén a férje ellen.

Történt ugyanis, hogy a pár vitába keveredett a hosszú út alatt, Juliet pedig egyre dühösebben és hangosabban kiabált, így a járat munkatársai kénytelenek voltak felszólítani, hogy hagyjon fel ezzel a viselkedéssel. A 30 éves énekesnő azonban hajthatatlan volt, mi több, a vita hevében megütötte a férjét. Ez követően elültették őt Andy mellől, a LAX repülőtéren landolva pedig csattant a csuklóján a bilincs. Az ügyben az FBI is nyomoz.

Simms egyébként alkohol befolyásoltsága alatt állt az incidens idején, pedig ezt megelőzően hosszú hónapokig nem ivott. Az énekesnő nem tagadja, hogy voltak korábban alkoholproblémái, most azonban elvesztette a lába alól a talajt, ami annak is köszönhető, hogy túlesett élete egyik legmegrázóbb élményén: elveszítette kisbabájukat.

Öt év együttjárás után áprilisban kötöttek házasságot I Fotók: Instagram / Andy Biersack

A tinédzseréveimet jobbára úton töltöttem, tizenhét éves korom óta az otthonomtól messze stúdiózok. Sokkal többet tanultam a minket körülvevő világról, mint az egy fiatal lány esetében lehetséges. A legtöbben közületek alig tudnak valamit a The Voice előtti karrieremről vagy hogy hogyan találkoztam az én imádott férjemmel, Andyvel. Azért említem ezt most, hogy szolgáljon figyelmeztetésként azoknak a fiatal és tehetséges embereknek, akik azt hiszik, ők immunisak az alkohol és drogok hatásaira. Sokan közülük úgy vélik, inni vicces, nem nagy dolog vagy egyszerűen menő. De az alkohol igenis képes tönkretenni az ember életét, és még halálos is lehet, ha túl sokat iszol belőle, pláne, ha üres gyomorra. A hozzám hasonlóan alacsony lányok pedig még nagyobb kockázatnak vannak kitéve. Az alacsony lányoknál gyorsabb a hatás. Ez az oka annak, hogy nem iszok, nem bírom a piát. De amikor mégis, olyasvalakivé válok, aki nem vagyok

– kezdte az Instagramon közzétett bejegyzésében az énekesnő, majd pár sorral lejjebb így folytatta:

Szeretnék bocsánatot kérni a történtek miatt a férjemtől; mindazért, amit mondtam és amiért csalódást okoztam azoknak, akik a szemtanúi voltak ennek. A szerető és törődő rajongóinknak ezúton szeretnénk köszönetet mondani a hűséges támogatásukért és kedvességükért. Nagyon szeretünk titeket. Ebben a történetben sokkal több van, amit nem könnyű megérteni, amíg nem vagytok velünk. Nem akartam, hogy az elveszített babánkról így szerezzetek tudomást, de fiatalok vagyunk és egészségesek és azt mondták, előfurdul ilyesmi, így derűsen tekintünk a gyerekekkel teli jövőnk felé.

A pár természetesen a történtektől függetlenül is jól van, továbbra is együtt vannak, amit Juliet maga erősített meg.

via DailyMail, TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek