Starity

Drake kiállt Taylor Swift mellett! Ezt üzente a Kardashian-West családnak

2016. november 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper mostanra megelégelte, hogy Amerika legnagyobb sztárcsaládja folyamatosan savazza a Blank Space énekesnőjét.

hirdetés
Drake kiállt Taylor Swift mellett! Ezt üzente a Kardashian-West családnak
Fotó: Sugarscape Illustration

Egy hónap telt el Kim Kardashian kirablása óta és úgy tűnik, a szelfikirálynő lassan, de biztosan visszatér a közösségi oldalakra. Legalábbis erre a gyanúra adott okot a minap, amikor a Twitteren kedvencének jelölte az Us Weekly által megosztott cikket, mely arról szól, hogyan csinált bolondot Taylor Swiftből az exe, Calvin Harris.

A dolog Drake-nek is szemet szúrt, és mostanra nemcsak belefáradt, hanem meg is elégelte, hogy Kimék folyamatosan cikizik a kolléganőjét, így Kanye Westen keresztül üzent a legismertebb Kardashiannak, hogy ideje, hogy a saját háza táján sepregessen.

Drake küldött egy SMS-t Kanyének, melyben udvariasan megkérte, hogy mondja meg a feleségének, hogy szakadjon le Taylorról. Azt mondta neki, hogy csípi őt is meg Kimet is, de Taylor azért ennél mégiscsak több tiszteletet érdemel

– nyilatkozta egy bennfentes, majd hozzátette, hogy szó sincs arról, hogy a rapper romantikus értelemben állna közel a Grammy-díjas énekesnőhöz, sokkal inkább azért védi őt, mert a családtagjának tekinti.

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek