Starity

13 dolog, ami kiderült Zayn Malik könyvéből

2016. november 01. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekes életrajzi könyve, mi pedig elhoztuk a legfontosabb részleteket belőle.

hirdetés

Zayn Malik könyvének promótálása közben Los Angelesben  / Fotó: Sony Music ©

Zayn Malik önéletrajzi könyve nagy média hype-ot okozott, hiszen mindenki alig várta, hogy lerántsa a világ egyik legnépszerűbb bandájának, a One Directionnek, mocskos titkait. Zayn bár valóban őszinte maradt írás közben, sok újat nem mondott, azonban belső küzdelmeit jobban megismerhettük.

Nézzük a legfontosabb dolgokat:

1. Étkezési zavara volt a One Direction alatt

Mint már megírtuk, 2014 roppant rossz korszak volt számára.

Étkezési zavarral küzdöttem, mert úgy éreztem, az étel az egyetlen, ami felett befolyásom van

– árulta el.

2. Nem tudta, mihez kezd, miután otthagyta a bandát

Azt gondolhatjátok, hogy amikor otthagytam a bandát, izgatott voltam, mert végre szabad lehettem, és erre vágytam, de ha őszinte akarok lenni, nem éreztem így az elején. Az az igazság, hogy el voltam veszve. Teljesen egyedül maradtam, a gondolataim zakatoltak, és minden kibaszottul ijesztő volt...

3. Nem örült a „normális 22 éves” közleménynek

Miután eldöntöttem, hogy otthagyom a bandát, a közleményt nagyon hamar megírták és megosztották: fogságban éreztem magam. A rajongók azt hitték, végleg be akarom fejezni a zenei karrierem, és sokan még most is zaklatnak az ott megírt mondatommal...

4. Már a One Direction alatt dolgozott a szólómunkáján

Órákig elzárkóztam mindenkitől a show-k után, és csak írtam... Nem mondom, hogy a szólókarrieremen gondolkoztam, csak ki kellett magamat fejeznem.

5. Renegeteget leskelődik a szociális médián

Bár keveset ír ki, naponta több órát tölt Twitteren és Instagramon, hogy nézze, mit írnak róla és osztanak meg róla az emberek. Egyaránt brutális és felemelő is, bevallása szerint.

6. Hálás a One Directionnek

A házában külön falat szentelt a One Directionben elért díjainak, és roppant hálás a bandában töltött időért – bár tudja, néha nem ezt üzeni a világnak.

7. Valóban szorongással küzd

A pánikrohamok random elkapják nap mint nap, és olyan érzés, mintha valami elszabadult vonaton ülne.

Mintha láthatatlan falak lennének körülöttem, amiktől nem tudok szabadulni...

8. Még mindig kedveli a 1D-s srácokat

Sokat lógtunk együtt mind az öten, csak fociztunk és nevettünk. Izgalmasnak tűnt az életünk, és ez kialakított egy valós köteléket köztünk. Sokat játszottam a felvett dalokat a kocsimban is, és gondoltam, baszki, tényleg megcsináltuk. Roppant jó srácok, és szerettem velük dolgozni.

9. Pár szót Perrie Edwardsról is ejtett

2015 márciusában minden nagyon kaotikus volt az életemben, és az egyetlen megoldás, amire gondolni tudtam, a változás volt. A menyasszonyommal a kapcsolat folyamatosan megromlott, és, hogy tetőzzük, őrült sztorik keringtek rólunk a neten. Ez is megfosztott a szabadságomtól, csak el akartam tűnni egy kicsit.

10. Figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral küzdött gyerekként

Kocka gyerek voltam, aki roppant kreatív volt, és hiperaktív.

Elárulta, hogy semmi nem kötötte le hosszabb ideig, nehezen találta meg a szenvedélyét, amitől gyakran kitörései voltak.

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD) neurológiai természetű veleszületett vagy fejlődési rendellenesség, melynek vezető tünete a figyelemzavar, kísérő tünetei a hiperaktivitás, feledékenység és a gyenge impulzuskontroll. A magyar megfelelő: szétszórtság nyüzsgéssel vagy nélküle. Betegségnek, részképességzavarnak, néha fogyatékos állapotnak tekinthető az eset súlyosságához mérten. Gyakran egyszerűen csak hiperaktivitásnak tekintik, holott létezik hiperaktivitás a figyelemzavar és más tünetek nélkül. Így ez utóbbit azonban a magyar szakirodalom inkább hipermotilitásnak hívja. (wiki)

11. Erős nők veszik körbe

Ha azt szeretnéd, hogy intelligens és békés megoldást találj egy problémára, szerezz egy nőt, aki elrendezi neked. Ezért kívánom, bár több nő állna a vezetés élén világszerte. Szerintem sok problémát meg tudnánk oldalni, ha nők irányítanának.

 

12. A látogatása Afrikába megváltoztatta őt

Pont akkor látogattak el Ghanába, amikor az életét a materiális dolgok köré kezdte szentelni, így, mikor látta, hogy élnek ott az emberek, elgondolkodott.

Érzelmileg nagyon megviselt, és rengeteg dolgot átértékeltem az életemben.

13. Még mindig szeretne tanár lenni

Szeretne lediplomázni irodalomból, és talán elhelyezkedni vele valahol – ez olyasvalami, amit 2010 óta tervezett, mielőtt befutott a One Directionnel az X-Faktorban.

Kézzel írt jegyzetek a könyvéből

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek