Starity

Bemutatta készülő albumának első új szerzeményét a Papa Roach

2016. november 01. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017-ben kerül a boltok polcaira a vacaville-i négyes tizedik stúdiólemeze, melynek beharangozó tétele egy órával ezelőtt debütált.

hirdetés

A Facebookon mutatta be a Jacoby Shaddix vezette zenekar a Crooked Teeth című szerzeményt, ami a Papa Roach-tól megszokott pörgős hangnemével tökéletesen illik a zenekar korábbi szerzeményei közzé. Ez egyébként egyike azoknak a nótáknak, melyek a jövőre megjelenő tizedik stúdióalbumon kerülnek elhelyezésre.

A zenekar idén nagyrészt a tavaly megjelent Face Everything And Rise koongot népszerűsítette az Egyesült Államokban, de néhány Európai nagyvárost is érintettek, ám hazánk az eddigiektől eltérően most kimaradt a repertoárjukból. A srácok mindezek mellett legújabb kiadványukon dolgoztak, melynek címét egyelőre nem árulták el, ahogy azt sem lehet még tudni, hogy pontosan mikor vehetjük a kezünkbe a 2017-re ígért újdonságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek