Starity

Könnyek között búcsúzott a Pretty Little Liars nézőitől Shay Mitchell

2016. november 02. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten fejeződtek be a Pretty Little Liars forgatási munkálatai, az utóbbi napokat pedig a búcsúnak szentelték a széria főszereplői.

hirdetés

Shay Mitchell egy, a YouTube-on közzétett videóüzenetben mondott istenhozzádot az egész életét megváltoztató sorozatnak, a rajongóknak és imádott karakterének, Emilynek. Saját bevallása szerint rengeteg érzés kavarog benne most, hogy életének ezen fejezete lezárult, de derűlátóan tekint a jövő felé.

Szomorú, szorongó, izgatott, rémült, hálás, ideges, bizonytalan, büszke, zaklatott, felkészült, megkönnyebbült, tönkrement, szerencsés. Nem is tudtam, hogy az ember képes arra, hogy ennyi mindent érezzen egyszerre, egészen addig, amíg itt nem ültem az érzéseimmel. Olyan, mintha a suli utolsó napja lenne, csak még egy kicsit üresebb

– kezdte a videóban Shay, majd így folytatta:

A műsorunk véget érése nagyon különös, egyedi érzés, amit eddig kizárólag a ti helyeteken ülve tapasztaltam meg: a nézők oldaláról. Emlékszem műsorokra, melyeket felnőtté válásom során néztem és amelyek véget értek, de ez most más. Fogalmam sincs, milyen lesz az életem a Pretty Little Liars nélkül.

A nyolcperces búcsúbeszéd során a színésznő elárulta továbbá, hogy hisz abban, hogy a hazugok továbbra is közel maradnak egymáshoz, ahogyan azt reményei szerint ő és kolléganői is teszik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek