Starity

Ők lépnek fel a Victoria's Secret 2016 show-ján

2016. november 02. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csupa A-listás sztár fogja szórakoztatni a VS idei közönségét ismételten!

hirdetés
Ők lépnek fel a Victoria's Secret 2016 show-ján
Fotó: Victoria's Secret

Tegnap jelentette be a Victoria's Secret az idei fellépőit, és meg kell mondani, nagy meglepetés senkit nem ért. Az idei év nagy visszatérői szántják fel majd a VS kifutóját a gyönyörű modellek mellett: Lady Gaga, Bruno Mars és The Weeknd.

Az idei fantasy-bra Jasmine Tookes által kerül bemutatásra, amely 3 millió dollár értékben készült el több ezer drágakőből.

Lady Gaga nemrég jelentette meg ötödik stúdióalbumát, a Joannét, ami első helyen startolt a Billboard Hot 200 listáján, és több neves show-ban is megjelent: Saturday Night Live és Carpool Karaoke.

Bruno Mars szintén nagyot robbantott 24k Magic dalával, így nem meglepő, hogy november 20-án ő fogja megnyitni az American Music Awards színpadát.

The Weeknd 2014-től meghatározza a zenei palettát, így nem meglepő, hogy Starboy és False Alarm szerzeménye előkelő helyezést ért el számára. Abelnek ráadásul barátnője, Bella Hadid is felvonul majd decemberben a VS-show-ján, így dupla öröm érhette az énekest.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek