Starity

Caramel nem felejtette el honnan jött: „Voltak idők, amikor kukázásból éltünk”

2016. november 03. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztárral a köztudatba robbant énekes őszintén vallott megpróbáltatásokkal teli gyerekkoráról.

hirdetés
Caramel nem felejtette el honnan jött: „Voltak idők, amikor kukázásból éltünk”
Fotó: Facebook / Molnár Ferenc Caramel

Molnár Ferenc Caramelt a 2000-es évek közepén ismerte meg az ország, amikor nemcsak részt vett a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának második szériájában, hanem meg is nyerte azt. Az énekes karrierje azóta is magasan ível fölfelé, de a mai napig nem felejtette el azokat a nehéz körülményeket, ahonnan szakmájának köszönhetően kiemelkednie sikerült. Saját bevallása szerint egy mélyszegénységben élő faluból származik, ahol a másoknak alapvető táplálékok is hiányoztak az étkezőasztalról.

Olyan alapvető ételek is hiányoztak az ott élők életéből, mint például a mindennapi étel! A hús kifejezetten luxuscikknek számít arrafelé. Voltak idők, amikor kifejezetten kukázásból éltünk. Ami értékesíthető volt, azt eladtuk

– elevenítette fel nehéz gyerekkora legrémesebb élményeit az énekes a HOT! magazinnak, majd elárulta, hogy még így sem ők voltak a legrosszabb körülmények között élők.

Olyat is láttam, hogy a még nálunk is szegényebbek a dögkutakból emelték ki az ebédjüket. A mai napig visszajárok oda a régi barátokhoz. A cigánytelep számomra a gyökereimet jelenti.

Caramel szót ejtett az interjú során arról is, hogy a legnagyobb boldogság számára az, hogy segíteni tudja a rokonait és igyekszik a legjobbat nyújtani feleségének és kislányának is. Mindezen túl régi álma válna valóra, ha lehetősége lenne kivenni három-négy év szabadságot, mert nagyon szeretne leérettségizni és lehetőség szerint továbbtanulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek