Starity

Tommy Hilfiger egyik munkatársa nem találta elég csinosnak Gigi Hadidot

2016. november 03. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindössze 21 éves szőke szépség napjaink egyik legfelkapottabb és legfizetettebb modellje, ennek ellenére voltak, akik annak idején nem tartották kifutóra valónak.

hirdetés

Gigi Hadid nagyon rövid idő alatt olyan nemzetközi karriert épített ki magának, amiről a legtöbb modell csak álmodozhat, ám mint kiderült, voltak, akik ellene drukkoltak és egyáltalán nem látták meg benne a potenciált. A világszerte népszerű designer, Tommy Hilfiger nemrég elárulta, hogy a castingokat szervező egyik koordinátora le akarta őt beszélni Gigiről annak idején.

Azt mondta nekem, Ez a lány nem igazán illik ide, mert nem olyan magas, mint a többiek és nem is elég csinos, így egy piros-fehér-kék poncsót adtak rá, ami sajnos a teste nagy részét takarta, de még így is imádták őt

– nyilatkozta a divattervező, aki ezt követően ajánlotta fel Hadidnak a lehetőséget, hogy készítsenek egy közös kollekciót, a többi pedig már a múltté. Gigiért azóta valóságos verseny folyik a divatházak között, még a Victoria's Secret is lecsapott rá nemrég és fiatal kora ellenére tökéletesen vette az akadályokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek