Starity

Szexuális zaklatásért perel egy riportert Taylor Swift

2016. november 03. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő állítja, hogy a riporter szexuálisan zaklatta egy meet&greet során, ezért most perel.

hirdetés
Szexuális zaklatásért perel egy riportert Taylor Swift
Fotó: Universal Music Group

Taylor Swift beperelte a rádióriportert, David Muellert, azzal a váddal, hogy illetlen helyeken tapogatta 2013 júniusában, a Pepsi Centerben tartott show-ja előtt a meet & greeten. Mueller viszontperelte az énekesnőt, miszerint miatta elvesztette a munkáját, eltiltották a koncertjeiről, mindezt egy hamis állítás miatt. Mueller évi 150 ezer dollártól bukott el, s ilyen háttérrel senki nem akarja alkalmazni.

Ms. Swift pontosan tudja, ki tette azt vele, ő pedig nem más volt, mint Mueller. Nincs összezavarodva, pontosan emlékszik, hogy a vele régóta üzleti kapcsolatban álló Mueller volt az elkövető. A viszontkereset bizonyítja, hogy a tettes milyen megalázó és helytelen felrovásokat tesz Ms. Swift ellen. Ez pedig tökéletes példát fog szolgálni minden hasonló cipőben járó nőnek, akivel ilyen felháborítóan és embertelenül bánnak keresetük után

– érkezett a válasz ügyvédeitől.

Swift állítja, hogy Mueller szándékosan benyúlt a szoknyája alá, és a kezét intim testrészére helyezte az akarata vagy beleegyezése nélkül.

Swift meglepődött és kiakadt, majd jelezte a fotósának, turnémenedzserének és biztonsági csapatának, hogy mi történt. Az eset csak most jutott el a bíróságig, s Swift állítja, ha megnyeri az ügyet, a befolyt összeget szexuálisan bántalmazott nőkért alkotott szervezetnek fogja adni maradéktalanul.

Mueller, aki az eset óta munkanélküli

Megragadta a fenekemet, amitől sokkot kaptam, így azt sem tudtam mondani, »köszönöm, hogy eljöttél«, amit mindenkinek szoktam. Alig jutottam szóhoz, úgy éreztem, mintha valaki megölt volna bennem valamit. Gyorsan történt mindent, hamar eltűnt, és jött a következő rajongó. Nem akartam semmit mondani előttük, mert bármi, amit kiejtek egy fan előtt a számon, a sajtóban végezheti, ez pedig nem állt szándékomban akkor

– mondta Swift, majd édesanyja, Andrea folytatta:

Sírni tudtam volna, majd hányni. Nagyon ki volt akadva, sírt, én is sírtam. Sosem hittük volna, hogy ilyen megtörténhet

– nyilatkozta.

Mueller tagadja a vádakat, szerinte a találkozás jól ment, Swift kedvesen elköszönt, és biztosra veszi, hogy munkatársa fogta meg a fenekét.

Swift fotósa szerint az énekesnőnek furcsa kifejezés ült az arcára a fotó elkészítése közben, de nem szentelt neki különösebb figyelmet, úgy gondolta, csak megbotlott, vagy ilyesmi

– mondta egy forrás a DailyMailnek.

A meet & greeten készült fotó átadásra került a bíróságnak, az ügyet pedig még vizsgálják.

via DailyMail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek