Starity

Zayn Malik mindössze kétszer említi Perrie Edwardsot új könyvében

2016. november 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg a One Direction által ismertté vált énekes életrajzi könyve, melyben számtalan titokról lehullott a lepel.

hirdetés
Zayn Malik mindössze kétszer említi Perrie Edwardsot új könyvében
Fotó: Instagram

Zayn Malik végre kitálalt! Miután a Little Mix piacra dobta könyvét, Perrie Edwards exe is beinult és megjelentette saját magáról elnevezett, naplószerű írásait tartalmazó könyvét, melyben többek között szó esik eljegyzése felbontásáról, a One Directionből való kilépéséről, szólókarrierjének beindításáról és Gigi Hadidhoz fűződő viszonyáról is.

A rajongók többségét természetesen a tavalyi szakítások (Perrie-vel és a 1D-vel) érdekelték legjobban, ám Zayn viszonylag rövidre zárta életének ezen fejezetét. Exét például mindössze kétszer említi a könyvben, ám ennek ellenére őt teszi felelőssé azért, amiért elhagyni kényszerült az Egyesült Királyságot és áttette székhelyét a sztárok gyűjtőhelyéül is szolgáló Los Angelesbe.

2015 márciusában minden nagyon kaotikus volt az életemben, és az egyetlen megoldás, amire gondolni tudtam, a változás volt. A menyasszonyommal a kapcsolat folyamatosan megromlott, és hogy tetőzzük, őrült sztorik keringtek rólunk a neten. Ez is megfosztott a szabadságomtól, csak el akartam tűnni egy kicsit. Erre egy Hong-Kong-i éjszakán ébredtem rá: a színpadon álltam, amikor rájöttem, ez így nem mehet tovább. Nem tölthetek több időt azzal, hogy olyasvalamit csinálok, ami megbetegít és aminek működésében már nem hiszek. Nem láttam, hogy maradt-e még számomra valami, amit adni tudok vagy amiből tovább építkezhetek. Nem érte meg. Annak az éjszakának az emléke már kissé elhomályosult, de ott és akkor rájöttem valamire, amit mélyen legbelül régóta tudtam: elhagyom a bandát és hazamegyek

– írta Zayn, majd az ezt követő időszakról ekképp fogalmazott:

A Perrie-hez fűződő jegyességemnek vége volt. Ezért és a One Directionből való kilépésem miatt a média munkatársai állandóan a nyomomban voltak Londonban, bárhova mentem is. A fotósok folyton ott strázsáltak a házam előtt, a rajongók meg az éjszaka közepén csengettek be hozzám. Ez már túl sok volt. Változásra volt szükségem, így kötöttem ki Los Angelesben.

Perrie ezzel szemben egészen máshogy írja le ezt az időszakot a Little Mix Our World című könyvében, neki ugyanis közel sem volt olyan világos, hogy a kapcsolatuk a végét járja, eljegyzésük felbontása után pedig gyakorlatilag hontalan lett.

Borzalmas volt, életem legrosszabb időszaka. Egy egyszerű SMS vetett véget egy négyéves kapcsolatnak és kétéves jegyességnek. Még ha a karrierbeli dolgaim jól is mentek, hihetetlenül nehéz helyzet volt... Kívülről nézve boldog voltam, de legbelül megtörtem.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek